Advertenties

Privé

Under construction

Op 09-11-2019 is de site ‘Opentopvrouw’ grondig aangepakt. Waaronder een onderscheid tussen privé & Trans-Vrouw. Dit om de simpele reden dat het laatste lang niet meer de boventoon is in mijn leven en de draad van het ‘normale’ leven opgepakt word.

Er is gekozen voor een pagina met sub categorieën om de ‘ins and outs’ van een trans-vrouw, het transseksueel en onderdeel van een parapluterm (transgenders) te zijn, toegankelijk te houden voor geïnteresseerden.

Naast het Trans-Vrouw zijn is er ook een leven zonder al die prikkels die het transseksueel zijn met zich meebrengt. (Althans, daar doe ik hard mijn best voor). Zo draait het leven eerst om het gezin, mijn buitenschoolse activiteiten en mijn hobby’s. Waarvan het bouwen van een diorama momenteel wel een beetje de boventoon voert.

Naast de hobby ben ik trots op mijn inzet voor het Veteranen Search Team en daar wil ik meer uit gaan halen / voor doen dan nu het geval is. (Er zijn diverse nevenwerkzaamheden die goed bij mij zouden aansluiten).

Sale (NL)Sale (NL)

Voorts zijn Saskia en ik regelmatig te gast bij de Human Library. Inmiddels doen wij dit nu een jaar om tweeëneenhalf. Tot voor kort was ik het te lezen boek ‘transgender’ en Saskia ‘vrouw van’. Omdat een andere trans-vrouw dit stokje heeft overgenomen vertolk in nu die van ‘Libanon veteraan’. (Nu is het wel zo, dat als lezer en boek aan elkaar worden voorgesteld, de lezer totaal overrompeld is door mijn verschijning. By the way: ,,ik draag op zo’n dag oud-groen”. Het oude tenue wat ik destijds in Libanon droeg).

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Advertenties

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: