Over


Even voorstellen

Mijn naam is Rianne, bijna 60 jaar oud en meestal druk in de weer met van alles en nog wat, met de voorkeur naar op schaal gebouwde dingen. De hobby-tijd word gevuld met een diorama (http://www.unifildiorama.com), een rc-zeesleper, een crawler en LEGO. De werkzaamheden hieraan en vooral het plezier wat hiermee word beleefd ga ik met jullie delen.

Naast de hobby’s sta ik 24/7 paraat voor het VST. (http://www.veteranensearchteam.nl). Alwaar mijn ervaringen binnen de krijgsmacht goed van pas komen. (Logischerwijs zal vanwege privacy en geheimhoudingsplicht daar niet al te veel over geschreven worden).

In de zomermaanden ligt de focus op het leven buiten. Zo is onze tuin een tweede (gezelligere) woonkamer waar wij zo veel mogelijk tijd doorbrengen. Als het even kan tussen zoveel mogelijk bloemen en planten. Met het gezin aan de grote klaptafel in de leef / zitkuil eten is een van de fijnste momentjes van de dag. Een zelf in elkaar geknutselde lekker -ogende- maaltijd is daarbij een pre.

Wanneer er rust in het koppie nodig is komt het vinyl uit de kast en zingt Mick Jagger het hoogste lied. (Heb je hem ook voorbij zien komen in het eerste LEGO filmpje?).

%d bloggers liken dit: