Nieuws

Er is eindelijk een update van het diorama online! https://unifildiorama.com/2021/09/01/van-a-tot-z-deel-14/


Vandaag ontving ik van een goede vriend, die ons vele malen in raad en daad heeft bijgestaan, de volgende link:https://www.doneerdoel.nl/actie/3453/help-jij-me-me-huis-uit-hulphond


Onder de wapenen

16-04-2021 | Vandaag is Sophie geslaagd (in één keer) voor al haar testen om bij de Nederlandse Landmacht te worden ingedeeld. Sophie heeft de afgelopen weken een ongelooflijke prestatie geleverd door zich 24 per dag bezig voor te bereiden op de 4 daagse interne keuring. Dat zij dit in één keer heeft doorlopen en is geslaagd is echt een prestatie! Het moge duidelijk zijn dat wij super trots op haar zijn.


nieuwe website online

06-07-2020 | Vanaf vandaag is www.unifildiorama.nl officieel geopend. Langzaamaan zullen de meeste activiteiten hieromtrent uit dit blog verdwijnen. Neem eens een kijkje op de eigen website van het diorama zou ik zeggen.

29-06-2020, even voor 16:00 uur. (Want heet je Volkering, dan ben je meestal een van de laatste die het nieuws hoort). Even voor 16:00 uur dus ging Sebastiaan door het plafond. Hij gaat naar de HAVO met 69 punten! Wat zijn wij trots op ons mannetje, wauw! En hier bleef het niet bij, een paar uur later bleek Sophie geslaagd!!!!

R.I.P. Tom, je was onze Luit in Libanon. En Tom, bij onze laatste ontmoetingen heb jij mij meer van jezelf gegeven en enorm geholpen. Voor altijd mijn Luit, onze Luit. Tom, rust zacht. Dank je wel.

Vandaag is Van A tot Z, deel 09 online gekomen. Eindelijk weer iets om te laten zien.

,,Geen nieuws is ook nieuws”. Wij zijn netjes in ‘Lockdown’ gegaan en tot op heden lukt dit aardig. Wij hopen dat velen dit net als ons goed naleven. Ook leven wij mee met de slachtoffers en hun nabestaanden.

Nog 2 nachtjes slapen en dan zal een stukje van de prefab’s in aanbouw worden onthuld.

DROOMREIS VAN SASKIA, MARLOES EN HUN MOEDER DOOR SCHRAPPEN VAN VLUCHTEN GEANNULEERD. WAT ONTZETTEN SNEU!!

Dagboek week 11 – 2020 NU online!

Van A tot Z, deel 07 NU online!


29-01-2020 |Vanaf heden vinden jullie onder DIORAMA submenu’s naar Van A tot Z. De bouw van het diorama is daar met vele foto’s, spannende verhalen en natuurlijk de ins-and-outs van de bouw –met handige tips– te volgen.
From now on you will find submenus under DIORAMA to From A to Z. The construction of the diorama can be followed there with many photos, exciting stories and of course the ins-and-outs of the construction – with useful tips.LEZEN!

https://opentopvrouw.com/m113/


Dombo af

15-01-2020 |Geen foto’s maar gisteren zijn de twee Dombo-oren gereduceerd naar twee ‘schattige’ oortjes. (Aldus de overige gezinsleden). Tot nu toe gaat het prima en bijna geen pijn of grote ongemakken. Af en toe wat straaltjes bloed en zo, maar dat mag de pret niet drukken!


VETERANENDAG.NL

Kijk nu eens, er staat een artikel over mij in Veteranendag.nl


Tussenrapport

Begin dit jaar: ,,Tja, Sebastiaan. Wij denken dat het met hakken over de sloot MAVO ‘kan’ worden, maar vrezen voor een nog lager advies”. (Aldus een van de leerkrachten in groep 8).


Houtrotsanering

Jarenlang heb ik mij mogen profileren als hourotsaneerder en menigmaal mocht ik mijn kunsten vertonen. Maar dat ik ooit nog de technieken van het saneren kon toepassen voor het diorama, had ik nooit verwacht.

Na een van de geweldige producten van Repair-Care te hebben gebruikt bij een probleempje met de YP408 heeft Repair-Care dit op haar Facebook pagina geplaatst. (En ontving ik als dank een koker Super Finish).


Voor niets gaat de zon op

Vanaf heden zijn er donatieknoppen aan diverse pagina’s toegevoegd.

Om deze site, in haar huidige versie, in leven te houden is naast (veel) koffie ook harde valuta nodig. Daarnaast zal ook de voortgang van het diorama sterk afhankelijk zijn van de snelheid waarop materialen aangeschaft -kunnen- worden.

Voor donaties aangaande het Diorama is een donateurspagina aangemaakt om uw naam te vereeuwigen.


%d bloggers liken dit: