Advertenties

Nieuws

Van A tot Z, deel 06 NU online!


29-01-2020 |Vanaf heden vinden jullie onder DIORAMA submenu’s naar Van A tot Z. De bouw van het diorama is daar met vele foto’s, spannende verhalen en natuurlijk de ins-and-outs van de bouw –met handige tips– te volgen.


LEZEN!

https://opentopvrouw.com/m113/


Dombo af

15-01-2020 |Geen foto’s maar gisteren zijn de twee Dombo-oren gereduceerd naar twee ‘schattige’ oortjes. (Aldus de overige gezinsleden). Tot nu toe gaat het prima en bijna geen pijn of grote ongemakken. Af en toe wat straaltjes bloed en zo, maar dat mag de pret niet drukken!


VETERANENDAG.NL

Kijk nu eens, er staat een artikel over mij in Veteranendag.nl


Tussenrapport

Begin dit jaar: ,,Tja, Sebastiaan. Wij denken dat het met hakken over de sloot MAVO ‘kan’ worden, maar vrezen voor een nog lager advies”. (Aldus een van de leerkrachten in groep 8).


Houtrotsanering

Jarenlang heb ik mij mogen profileren als hourotsaneerder en menigmaal mocht ik mijn kunsten vertonen. Maar dat ik ooit nog de technieken van het saneren kon toepassen voor het diorama, had ik nooit verwacht.

Na een van de geweldige producten van Repair-Care te hebben gebruikt bij een probleempje met de YP408 heeft Repair-Care dit op haar Facebook pagina geplaatst. (En ontving ik als dank een koker Super Finish).


Voor niets gaat de zon op

Vanaf heden zijn er donatieknoppen aan diverse pagina’s toegevoegd.

Om deze site, in haar huidige versie, in leven te houden is naast (veel) koffie ook harde valuta nodig. Daarnaast zal ook de voortgang van het diorama sterk afhankelijk zijn van de snelheid waarop materialen aangeschaft -kunnen- worden.

Voor donaties aangaande het Diorama is een donateurspagina aangemaakt om uw naam te vereeuwigen.


Advertenties
%d bloggers liken dit: