Landscaping

Boom 01

Oefening baart kunst, zeggen ze. Zodoende begon ik van de week (week 39) aan mijn eerste boom. Van deze boom had ik diverse foto’s, onder andere een van Ger van de Sande, eveneens een ‘Vet’. Nu richtte ik mijn pijlen op de boom en niet op de mensen die eventueel op de foto’s stonden. Tot dat ik een 30 jaar oud poppetje in de rommeldoos vond. Daar kan ik wat mee, dacht ik zo. En na heel wat ge-knipt, snijden en vijlen krijgt Ger een plekje in het diorama. Ik kan het dan ook niet laten om het reeds behaalde resultaat te tonen…….

De boom heb ik flink aangepakt en er is veel in geknipt en geplakt. Heel voorzichtig heb ik met aanwijzingen van het internet diverse toepassingen uitgeprobeerd en ben nu toegekomen aan de wat fijnere takjes. Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben met het voorlopige resultaat!


De weg

Ppfff, dat koste mij verschrikkelijk veel schuurwerk. Dat viel even vies tegen om een weg en de toekomstige berm in een gelijke vorm met de werkelijkheid te krijgen. Nu had ik het in hoofdlijnen wel juist gemeten, maar gips laat zich niet zo snel dwingen in de vorm die jij voor ogen hebt. (En roodband schuur je nu even niet met een korreltje 400 vlak, daar moest grof geschut aan te pas komen. Lang leven Festool…

Advertenties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.