Rainbow-city

Voor de organisatie en vooral Ben Manuputty was de afgelasting een heuse catastrofe, een ongekende nachtmerrie. Maanden, nee jaren van dromen, onderhandelingen, teleurstellingen, voorbereidingen dan eindelijk die aangebroken dag dat het allemaal ging gebeuren. En dan zijn daar de onvoorspelbare weergoden die alles in een klap wegbliezen. Maar de LHBTQIA-er liet zich niet wegblazen, die verspreidde zich over de stad om niet alleen gezien of gehoord te worden, zij vierden in menig café en op vele straathoeken een feestje. Een feestje waar iedereen vrolijk en blij van werd, waar allen welkom waren.

In eerste instantie waren wij ook heel erg teleurgesteld toen wij een telefoontje van de organisatie kregen.
Toen wij echter via sociale media kanalen hoorden dat mensen zich overal en nergens verzamelde vertrokken wij alsnog naar de Haagse binnenstad. Van het COC naar café Achterom, daarna De Vink en De Landman. En onderweg kwamen wij veel, heel veel mensen in ‘regenboog’ outfits tegen. Hand in hand, trots en zichtbaar voor iedereen. Dat heeft de organisatie toch mooi wél voor elkaar gekregen. De Haagse binnenstad was omgetoverd in “Regenboog-city”.

Ondanks de vroege domper hebben wij een hele fijne dag gehad en hebben nog nooit zo vrij en blij door onze mooie stad kunnen wandelen. (Inclusief grote regenboog-strik in het haar 😃). Wat een vreugde, warmte en liefde overal, waar je maar was en hoever je ook keek. Dank je wel Ben!!!

2 Comments on “Rainbow-city

  1. Pingback: Transgender in de blender, van FFS naar SRS en meer.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: