NIEUW: contactavonden WOERDEN

Beste mensen,

Graag wil ik jullie aandacht. Zoals het er nu voor staat zal er vanaf september 2019 maandelijks contactavonden worden gehouden voor en door transgenders in buurtcentra De Plint in Woerden. Er is een akkoord hiervoor en er is opstart budget van Bob Angelo Fonds.

De aanleiding hiertoe is het volgende.
Sinds zomer 2018 is in Woerden, COC Woerden actief, daarbij heb ik ondersteuning gegeven aan de initiatiefnemers t.w. Coby Franken (gemeenteraadslid gemeente Woerden) en Anouk Polsenbroek (beleidsmedewerkster gemeente Woerden) voor het tot stand brengen van COC Woerden. In oktober 2018 was er de 1e regenboogweek in Woerden. Bij de evaluatie in december werd duidelijk dat door de grote belangstelling (en daarmee de zekerheid van het bestaansrecht) er een vervolg moest komen voor 2019 en verder. Er zijn nu nieuwe initiatieven en daarbij heb ik het initiatief genomen om wederom contact avonden te organiseren in Woerden.

Het is de bedoeling dat er elke zaterdagavond van de maand vanaf 1800 tot 0.00 uur of 01.00 uur gelegenheid is voor ontmoetingen van en met transgenders. Naast de huiselijke sfeer in het gebouw zal er ruimte zijn om zichtbaar te zijn in de samenleving. Deze invulling vertaald zich in het programma die op de nieuwe site zal worden gepresenteerd. Met de locatie Eindhoven, Amsterdam, en Purmerend wil ik graag afstemmen op welke zaterdagavond vd maand ik open kan gaan, dit is nu nog niet vastgelegd en graag wil ik jullie inbreng hierin.

Momenteel is er nog geen website in de lucht maar die komt binnenkort beschikbaar. Op de nieuwe site zal uiteraard meer info op worden bekendgemaakt en er zal onder meer een activiteiten programma worden gepresenteerd. Maar ook de openingstijden, etc. In dit kader en ten behoeve voor verdere voorbereiding, heb ik twee vragen aan jullie.

1) Ik zoek nog naar vrijwilligers die het liefst in Woerden wonen of directe omgeving, maar is uiteraard niet noodzakelijk. Graag wil ik met hen in contact komen en bereid zijn om op de zaterdagavond eens in de maand mee te draaien. Dat houd o.a. in; aankleden van de ruimten ( standaard 2 grote ruimte waaronder huiskamer), eventueel openen en sluiten van het gebouw. En uiteraard bied het gelegenheid om zelf met lotgenoten te spreken. Daarom is mijn vraag of jullie in zoverre weten van de gasten die bij jullie langs komen of zij het leuk vinden om mij maandelijks te helpen/ondersteunen. Zie onderstaande emailadres en telnr. Om mij te benaderen appen kan ook.

2) Op welke zaterdag avond van de maand de contact avonden zijn, ben ik nog vrij in. Aangezien er meerdere locaties zijn die dergelijke contact avonden houden wil ik met jullie in overleg op welke zaterdag avond het meest geschikt zou zijn dat ik open zal zijn en daarmee jullie niet voor de voeten loop.

Tot slot. In zoverre jullie mij nog niet kennen. Ik ben van 2008 tot 2014 gastvrouw geweest van T&T Utrecht, deze contact avonden werden gehouden in Nieuwegein. Daarnaast was ik voorzitter van de Stichting Transgender Crossdressing waar de activiteiten van T&T Utrecht onder vielen.

Ik hoor graag jullie reactie !!

Groet,
Monique Bruinsma
Tel. 0683566664
mbruinsma00@gmail.com

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: