2e hands shoppen voor transgenders?

Als geen ander weet ik dat het voor (zichzelf ontdekkende) transgenders m/v een enorme drempel is om een winkel binnen te lopen en kleding aan te schaffen. Laat staan passen! Nu kan ik naar alle waarschijnlijkheid aan zo’n behoefte voldoen, dit na gelang het aantal deelnemers. Het zou dan gaan om 2e hands dames- en herenkleding van zeer goede kwaliteit en in alle maten. Daarnaast zijn er schoenen, sieraden en make-up te koop.

** Het betreft in dit geval een locatie in Zoetermeer.

2 Comments on “2e hands shoppen voor transgenders?

    • Dat is wel heel erg lief zeg. Dank je wel!! Er is gelukkig wel mega veel mooie kleding voorhanden, met prachtige jassen en zelfs soms (nieuwe) trouwjurken aan toe. Maar ook lingerie en panty’s en alles voor een paar euro!!
      Maar ontzettend lief dat jij ook meedenkt, super!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: