Met Elkaar Voor Elkaar

Stichting MeVe
Kledingbank Zoetermeer 

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat wij al een geruime tijd zijn aangewezen op de goedheid van anderen. Dit noodzakelijk kwaad maakt je vindingrijk en brengt je in contact met vele organisaties, die allen hun steentje bijdrage om mensen liefdevolle en belangeloos te helpen. Voor ons springt Stichting MeVe daar al een geruime tijd boven uit.

Stichting MeVe is voor ontelbaar veel mensen een van de weinige bakens in hun huidige bestaan, voor velen een laatste strohalm naar een menswaardige leven. Naast een dagelijkse goeie maaltijd, nette en degelijke kleding worden er tientallen dingen georganiseerd, voor jong en oud, eenzaam of door een ziekte geveld, er is niets dat voor het welzijn van deze mensen aan hun ontgaat.

Stichting MeVe opent ‘s-ochtends haar deuren (met wijd gespreide armen) voor iedereen. Want de personen met een beurs zijn minstens zo belangrijk, de spulletjes die zij kopen zijn namelijk de broodnodige inkomsten voor de stichting. Want ja, zij draaien op giften en verkoop, een structurele subsidie ontbreekt namelijk. En nu trekken zij uit pure noodzaak aan de bel. Het zal toch niet waar zijn dat zoveel goeds gaat verdwijnen!!

Een klein gebaar voor Kledingbank MeVe (Met elkaar Voor elkaar)
rek nr: NL 71 INGB 0006 2077 12
KvK :58941673
Zij hebben een ANBI status

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: