Voorgat

Beste Rob,

‘Ik kan het jou werkelijk niet kwalijk nemen, ten-slot-van-rekening ziet niemand meer de bomen door het bos heen. Ook ik verbaas mij keer op keer wat mensen kunnen uitkramen en met luid gekrijs voor elkaar krijgen. En dan vooral die kleine kliek “zeikers en schreeuwers” in een veel groter geheel.

Genderdiversiteit, het komt mij zo langzamerhand ook de strot uit. Niet omdat ik het bestaan hiervan betwist of dat ik mij niet kan verenigen met hen die gender-divers zijn, nee, het komt mij mijn strot uit omdat het beeld is geschetst dat “transseksuelen” voorvechters zijn voor die diversiteit. En laat dat nou juist niet zo zijn. Een transseksueel is niet divers, die is juist ‘man’ of juist ‘vrouw’ en absoluut niets daar tussenin!

Een transseksueel is juist een voorvechter voor die felbegeerde geslachtsaanduiding in een document, die wil juist met mevrouw of meneer worden aangesproken. En nu worden wij opnieuw in een adem genoemd als zijnde de “zeikers en schreeuwers” die het woord vagina veranderd willen zien in “voorgat”. Zij hebben geen “voorgat”, zij hebben een vagina!

Beste Rob, nogmaals, ik snap de verwarring als geen ander, reken het jou ook niet aan, maar neem maar van deze fossiele transseksueel aan dat ik niet enkel en alleen voor mijzelf spreek en menig transman en transvrouw de rillingen over de rug lopen bij het vooruitschuiven, nee het als boegbeeld gebruikt worden voor idiote kreten en verzinsels.’

Liefs, 
Rianne (Met vagina)

P.s. Nu ontgaat mij niet zo veel binnen de ‘Transwereld”, maar de discussie voor het benoemen van het vrouwelijk geslachtsorgaan is mij compleet ontgaan, daar had ik tot op de dag van vandaag nog niets over gehoord. Of is het wellicht “Juf Ank” geweest die een zetje heeft gegeven? 


“Zonder hoofd-haar, geen leven” is misschien wat overdreven, maar mijn haarwerk is een heel belangrijk onderdeel van mijn dagelijks bestaan. Zonder donatie’s is de aanschaf en het onderhoud niet haalbaar en daarom doe ik een dringend beroep op mijn lezers. Iedere euro is welkom en voor mij een geschenk uit de hemel! Voor een donatie kunt u HIERterecht.

 

4 gedachtes over “Voorgat

 1. Goed beschreven.

  En inderdaad:
  Ik ben ontzettend trots op de ‘V’ in mijn paspoort.
  Ik wens *juist* alle vrouwelijke benamingen en aanduidingen.

  Ik zal verder de rechten van non-binaire mensen altijd verdedigen, maar gun mij ook mijn vrouw zijn. Gun alle ook gewoon hun mevrouw (of meneer, vooruit 😉 )

  Like

 2. Dag Rianne,

  Ik kan me geheel aansluiten met je stelling en mening, daar hoeft verder geen discussie over te bestaan.
  Ik vraag me dan ook verbaast af hoe deze bewering in de lucht/internet is gekomen.
  Ik ben daar niets over tegengekomen.

  groet,
  Monique

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.