Ezeltje ezeltje aan de wand +

Al geruime tijd waait er een ongure wind over ons kleine landje. Een wind die onze geschiedenis drastisch wil draaien naar een ideologie die door geen weldenkend mens valt te bevatten. Maar het is alweer de kleine minderheid aan politiek correcte schreeuwers die gehoord worden en iedereen die tegenspraak geeft schoffeert en weg zet als racisten ongewenste personen.

Zo is een vleugje wind ook door diverse musea voor volksculturen gewaaid. Ik schreef het nog geen twee dagen geleden in mijn laatste blog: ‘er komen nog meer letters uit het alfabet bij’. Dit naar aanleiding van mijn blik op de door diezelfde wind aangewakkerde wens om artikel 1 van de grondwet te wijzigen. Iedere minderheid moet zijn eigen hokje krijgen. En zoals het er nu uitziet moeten de al moeilijk te begrijpen letters van de regenboog gemeenschap, dus alweer worden uitgebreid. Zelfs ‘mijn’ voorstel voor de wijziging van artikel 1 houd binnen één dag geen stand meer. Want er komen nu ook cijfers bij. Hoezo? Nou, in het kort zeggen de geleerden dat de letter LHBTQIAP te westers zijn. Deze letter zijn door witte mensen bedacht en stammen uit een tijdperk die in hun ogen als uiterst dubieus kunnen worden gesteld. Zelfs uit de tijd van de slavernij!

Om de letter meer van deze multiculturele tijd te maken en de geschiedenis te (ver) draaien komen we nu uit op LHBTQIAP2S. Niets meer en niets minder. We moeten er maar mee leren leven. En geloof mij nu maar, als er dinsdag in de 2e kamer “vóór” word gestemd, dan opent het gelijk de deuren voor meer hokjes in artikel 1. Ze zeggen nu wel van niet, maar als het om het verpamperen van relatief kleine afwijkingen in de samenleving gaat, dan kan alles, dan gaan alle eerdere, net gemaakte, afspraken net zo makkelijk overboord.

Zo las ik een vandaag uitgekomen gids voor musea, waaruit ik een passage heb geknipt over de laatste toevoeging aan de LHBTQIA(P) regenboog, namelijk 2S. (Maak uw borst maar nat). Hier de link naar de passage, uit de genoemde gids voor musea.

Link naar deel 1 van Ezeltje ezeltje aan de wand.


“Zonder hoofd-haar, geen leven” is misschien wat overdreven, maar mijn haarwerk is een heel belangrijk onderdeel van mijn dagelijks bestaan. Zonder donatie’s is de aanschaf en het onderhoud niet haalbaar en daarom doe ik een dringend beroep op mijn lezers. Iedere euro is welkom en voor mij een geschenk uit de hemel! Voor een donatie kunt u HIERterecht.

 

2 Comments on “Ezeltje ezeltje aan de wand +

  1. Pingback: Ezeltje ezeltje aan de wand | OP EN TOP VROUW

  2. Ja gezellig! Laten we net zo lang letter (combinaties) blijven toevoegen totdat we alle 7 miljard een eigen hokje hebben om in te passen

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: