Swingen

Ik val in herhaling, maar kan het niet vaak genoeg benoemen en duidelijk maken dat wij absoluut niet open staan voor welke vorm van ongewenste intimiteit dan ook. Vragen staat vrij, maar een nee, is en blijft een nee.

swingen

Sinds afgelopen jaar ben ik duidelijk meer op mijn hoede voor ongewenste personen in mijn mailbox en vrienden op Facebook. Sinds de transitie kwam ik in contact met een heel ander slag mensen dan ik voorheen gewend was. In mijn onwetendheid zag ik in het prille begin geen gevaar en dacht ik bij vriendschapsverzoeken alleen maar dat die personen geïnteresseerd waren in mijn / ons verhaal. Ook zaten er mensen tussen die in dezelfde situatie zaten. Er was voor mij geen enkele aanleiding om ook maar iets anders te denken en accepteerde naar hartenlust de verzoeken.

Gaandeweg kwam ik er, door schade en schande, achter dat er ook mensen tussen zaten met hele andere bedoelingen. Dat keurige huisvadertjes en oh zo betrokken “lotgenoten” er hele andere gedachten en wensen op na hielden. Als klap op de vuurpijl bleek één van hen zelfs de grootste viezerik.

Schijnbaar werkt het trans-zijn als een magneet op perverse figuren, die wellicht denken dat je als transseksueel overal voor open staat. Nou niet dus! Ik schrijf over intimiteiten, over het wel een wee wat ik met een vaginaplastiek ervaar, wat het met mij doet, wat de ervaringen zijn en hoe het genezingsproces verloopt. Daar zit ook een belangrijk stukje tussen over het wel behagen tussen Saskia en mij. Het is en blijft voorlopig nog een ontdekkingsreis naar het onbekende. Daarnaast is het, door de situatie in zijn geheel, ook een interessant onderwerp. Niet meer en niet minder.

Toen niet, nu niet en straks niet, er zal nooit een letter in mijn blog gewijd worden over het hoe en wat tussen de lakens. Misschien vind ik het wel spannend om aan touwen door de slaapkamer te slingeren, net als “Jane”, of vlieg ik over mijn bed, in een strak pakje, a la “Superwoman”. Maar dat gaat niemand wat aan en evengoed gaat het mij niet aan wat anderen voor spannende fantasieën hebben.

Nog even terug, waarom denken sommige mensen dat wij onbegrensde individuen zijn en voor alles open staan. Meerdere keren werden “wij” benaderd met oneerbare voorstellen of dachten onze gesprekspartners dat wij familie waren van Goedele Liekens. Uit het niets, zonder enige schroom, werden de meest bizarre seksuele voorkeuren op tafel gelegd. En dan niet eens om het hart te luchten, nee, gewoon om ons z.s.m. deelgenoot te maken. Meerdere keren volstond een “niet geïnteresseerd” niet eens en bleef het gesprek daarop terug komen. Heel ongemakkelijk, al zeg ik het zelf.

Met klem zeg ik wel dat wij iedereen altijd in zijn waarden laten en niemand veroordelen voor hetgeen zij in de slaapkamer uitspoken of naar buiten uitdragen.. (Zolang het geen kinderen, dieren of ongewenste praktijken zijn). Maar als wij maar ergens in mee zouden willen gaan, dan komen wij er zelf wel mee! Trouwens, over uitdragen gesproken: een vriendin draagt het in geur en kleur uit. Daar heb ik respect voor, dan weet je tenminste wie je voor je hebt. En zeg nou zelf, mijn koffie smaakte ineens heel erg bitter toen wij binnen 5 minuten zouden moeten “swingen”. Of dat een nieuwe vriend jou gebruikt om bij je vrouw te komen. Uit voorzorg ligt er nu een doekje naast mijn beeldscherm, want het kwijl lijkt er soms uit te komen.

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet ons dan een groot plezier.

5 Comments on “Swingen

 1. Klinkt bekend..
  Ook hier komt het (soms) voor.
  Idioten zijn en blijven er.
  Zou graag nog eens een kopje koffie (en niet meer dan dat) willen drinken met jullie, samen met mijn lief erbij uiteraard.
  Maar dat komt nog wel eens.
  Succes met het van je afslaan van idioten.

  • Hoi Jinny, wat een leuke reactie, dank je wel. Het lijkt ons ook gezellig om een bakkie te doen. Het gaat vast een keer gebeuren. Tot die tijd zal ik al die weirdo’s van ons afslaan 😃

   • Komt goed, zal de laatste poging hier van een random male idiot je wel eens doen toekomen.
    We moeten nog steeds een keer FB vriendjes worden, met je lief ben ik dat al sinds je verblijf in het ziekenhuis meen ik…

 2. Nou ja zeg..wat een perverts! Dat is echt niks voor jullie ..

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: