Saskia in het AD

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg trots ben!!

Inmiddels is er ook een link beschikbaar naar de digitale versie in het AD. Klik hier voor de link!!

Saskia AD pgn. 1Saskia AD pgn. 2Saskia AD pgn. 3

5 gedachtes over “Saskia in het AD

  1. Hoi Rianne en ook Saskia. Wat een indrukwekkend en open verhaal. Eerlijk, niet mooier gemaakt dan het is en tegelijkertijd vol liefde. Zijn jullie er tevreden mee? En mag ik het delen op mijn blog? Jullie zullen wel veel aandacht krijgen vandaag.

    Liked by 1 persoon

  2. Mooi geschreven en veel herkenningspunten. Mijn partner kwam er ooit achter en ze is toen gebleven. Wel moest ik alles afzweren en dat is natuurlijk niet gelukt. Door een ongeval kwam ik uiteindelijk thuis te zitten en werd er tevens werkgerelateerd ptss ontdekt waardoor ik nu weer naar een psycholoog moet. Sta nu op het punt om open kaart te gaan spelen bij de psych want het gaat zo niet meer.
    Vind het prachtig om te lezen dat jullie toch nog samen zijn want ik denk dat dit voor mij niet op zal gaan.

    Heel veel geluk

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.