Saskia in het AD

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg trots ben!!

Inmiddels is er ook een link beschikbaar naar de digitale versie in het AD. Klik hier voor de link!!

Saskia AD pgn. 1Saskia AD pgn. 2Saskia AD pgn. 3

5 Comments on “Saskia in het AD

 1. Hoi Rianne en ook Saskia. Wat een indrukwekkend en open verhaal. Eerlijk, niet mooier gemaakt dan het is en tegelijkertijd vol liefde. Zijn jullie er tevreden mee? En mag ik het delen op mijn blog? Jullie zullen wel veel aandacht krijgen vandaag.

  • Hoi Sandra,
   Je mag het delen, graag zelfs :).
   Ja, we zijn er heel tevreden mee. (Wel jammer dat er in de tijdlijn een paar slordige foutjes staan).

   Liefs,
   Rianne & Saskia

 2. hoi lieverds. ik vind het een top stuk. heel mooi verwoordt uit Saskia’s gezichtspunt. top dat ik zo’n vriendin mag hebben.

 3. Mooi geschreven en veel herkenningspunten. Mijn partner kwam er ooit achter en ze is toen gebleven. Wel moest ik alles afzweren en dat is natuurlijk niet gelukt. Door een ongeval kwam ik uiteindelijk thuis te zitten en werd er tevens werkgerelateerd ptss ontdekt waardoor ik nu weer naar een psycholoog moet. Sta nu op het punt om open kaart te gaan spelen bij de psych want het gaat zo niet meer.
  Vind het prachtig om te lezen dat jullie toch nog samen zijn want ik denk dat dit voor mij niet op zal gaan.

  Heel veel geluk

 4. Hoi lieverds. Kan me alleen maar bij Marion aansluiten.
  Een topstuk, geweldig verwoord.
  En Saskia dank voor de acceptatie op Facebook. x

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: