BEST WISHES

happy new year gif with fireworks e card greetings

Ik wens mijn trouwe lezers, volgers en passanten al het moois van de wereld toe. Dat hun wensen in vervulling mogen gaan. Dat zij gezond blijven, dan wel de ziekte waaronder zij lijden, dit jaar gaan verslaan. Dat zij de liefde van hun leven blijven vasthouden of juist de liefde van hun leven gaan vinden.

Ik wens dat mijn gezinsleden, mijn familie, mijn naaste, 2018 gaan afsluiten als een van de mooiste jaren uit hun leven. Dat onze kinderen zich staande houden in deze maatschappij en zij van tegenslagen zullen groeien en van mooie dingen zullen bloeien. Dat voor familieleden deuren worden geopend die de weg naar geluk en voorspoed zullen vergroten.

Ik wens mijn “regenboog” vrienden de kracht te vinden om door te knokken en daar te komen waar zij willen zijn. Dat ‘vriendinnen’ eindelijk hun lang verwachte operatie gaan krijgen. Dat vrienden die de gemeenschap ondersteunen en bijdragen aan een beter leven voor iedereen, hun werk kunnen voortzetten.

Ik wens………… ik wens een ieder, vriend of geen vriend, een goed leven toe en hoop dat wij met zijn aller er aan gaan bijdragen dat 2018 een jaar word dat wij verdraagzamer, behulpzamer en liefdevoller met elkaar omgaan. Dat wij gaan ervaren hoe positieve energie goed is voor alles wat leeft. Dat wij gaan ervaren dat de zon echt iedere dag weer opkomt en wij er met z’n allen voor gaan zorgen dat zij, die het even niet zien, er weer van mogen genieten.

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet mij dan een groot plezier.

5 Comments on “BEST WISHES

 1. zeer geroerd heb ik je lieve bericht gelezen. ook voor jou een jaar van vele zichtbare en onzichtbare veranderingen.
  wij houden met z’n alle stand en maken er een heel mooi jaar van.

 2. Mooi, mooi gezegd. Ik wens voor jou en iedereen om je heen al het moois toe en dat al jullie dromen mogen uitkomen.

 3. Lieve Rianne en Saskia, ook voor jullie en jullie kinderen een heel mooi jaar toegewenst.

 4. Lieve Rianne. Ook ik heb zeer geroerd je bericht gelezen. En sommige regels raken me diep.
  Ik wens jou, Saskia en de kinderen een geweldig gezond, gelukkig en liefdevol nieuwjaar toe en dat ook jullie dromen mogen uitkomen.

  Liefs, Inge
  En dank voor je steun. x

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: