(Ik) heb (ik) alles gedroomd!?

images (12)

Mijn leven de afgelopen 2 jaren zijn met geen pen te beschrijven. (Of eigenlijk toch wel?). Dat er daarvoor dingen zijn gebeurd, waarbij ik op het randje van de dood heb gebalanceerd, besef ik maar al te goed. Heel af en toe spoken die beelden van toen nog wel eens door mijn hoofd en moet ik mijzelf even knijpen. Knijpen omdat het allemaal bij elkaar een toch wel heel erg bizar verhaal is. Er zijn ook van die momenten dat ik stil lig in bed, lig te staren naar het plafond en mij afvraag of alles wel goed is geweest, goed is gegaan. Heb ik er uiteindelijk goed aan gedaan? Is alles wel zo goed gegaan? Is er toch ergens iets fout gegaan, waardoor ik buiten mijzelf ben getreden en mij nu dus in een andere dimensie bevindt?

Al die vragen spoken al heel lang door mijn hoofd. Ben ik dan toch zo gek als een deur en moet ik voor eens en voor altijd worden opgeborgen? Ik heb eigenlijks nooit iets gehad met het bovennatuurlijke, met paranormale zaken. Daarentegen heb ik in mijn kennissenkring en familie diversen die daar heilig van overtuigd zijn en mij, met de regelmaat van de klok, uitnodigen voor een open gesprek met een hiernamaals deskundige.  Ik heb dat tot nu toe altijd afgehouden. Ja, ik heb het wel eens eerder geschreven, over mijn ontmoetingen met religieuze Lama’s, die mij wezen op het leven na mijn vierenvijftigste. Daar heb ik best wel enige waarden aan gehecht en ben daar min of meer op voorbereid. Maar toch altijd maar die prangende vraag, ben ik niet allang in het hiernamaals? Heb ik dan toch een beetje gelijk met mijn visie op het leven na de dood?

Ik geloof namelijk dat er meerdere dimensies zijn, dimensies die evenwijdig aan elkaar lopen, doch dat het leven aldaar niet geheel synchroon verloopt. Je zou dan kunnen stellen; dat ik in de ene dimensie nog gewoon man ben, in het ander reeds overleden en in het ander getransformeerd ben naar een vrouw. Daarnaast kunnen er nog legio parallellen lopen, misschien wel oneindig veel. Het zou niet eens ondenkbaar zijn dat de individuele “geest”, zo noemen ze dat hier, in staat is om zich over meerdere frequenties te begeven. Dat zou ook verklaren dat je in het één super begaafd bent en in het ander juist als psychotisch word bestempeld. Iedereen herkent dat wel, plekken herkennen, daar zelf je weg weten te vinden, terwijl je er nooit immer bent geweest. Of dat mensen zeggen dat je iets hebt gedaan of hebt gezegd waar je echt geen weet van hebt. Ik kan nog wel even doorgaan zo, maar daar zal ik jullie maar niet mee vermoeien……..

Het hield mij altijd bezig, zocht regelmatig naar antwoorden, naar bewijzen. En nu heb ik het bewijs gevonden!!! Zomaar, de dag naar 2e Kerstdag, waarin mijn geest aardig wat door griep is vertroebelt. Toen ik vanmiddag de declaraties bij mijn ziektekostenverzekeraar checkte, zag ik het ineens. Zomaar, omdat ik uit verveling de ingediende declaraties van zorgverleners aan het uitpluizen was. Toen zag ik daartussen ineens het bewijs. Hoe zouden jullie het anders moeten interpreteren?

2017-12-27

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet mij dan een groot plezier.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: