Het leven na de SRS, week 59

feestdagen

Beste lezers, de geslachtsaanpassende operatie (afgekort met SRS, Sex Reassignment Surgery) is op de 11e van de 11e, aanvang 11:00 uur, 2016, met succes uitgevoerd. Twee dagen voor deze operatie ben ik begonnen met het bijhouden van een ‘dagboek’, met als doel mijn ervaringen rondom deze operatie en de herstelperiode met jullie te delen. Nu dit voor een groot deel op de achtergrond is geraakt ben ik, op veler verzoek van lezers, doorgegaan met het delen van dagelijkse gebeurtenissen.  Het leven na de SRS is anders geworden.

Maandag 25 december 2017, dag 410

In één woord: geweldig! Zo eindigde voor ons 1e kerstdag alsnog in een hele fijne dag. Want Vanochtend zag het het allemaal veel somberder uit. Daniël was al een paar dagen ziek en mijn, al weken, sluimerende griep brak gisteren door. We moesten ons daarom vanochtend maar richten op plan B. (Ter plekke improviseren heet dat). Ik zou thuis blijven en de rest kon langzaam gaan afzakken naar Scheveningen. Rond een uurtje of twee kreeg Daniël een opleving en sloegen alle ingenomen preparaten bij mij aan. Dus, hup onder de douche, even kort tutten, lange soepjurk aan en gezamenlijk naar mijn schoonmoeder gereisd. Het was echt een super avond geworden.
_DSC2265Gezelligheid ten top en de traditie getrouwe kalkoen smaakte perfect. Sophie bracht een paar hele leuke spelletjes in, via haar telefoon. Ik weet niet hoe die spelletjes allemaal heten, maar we hadden de grootste lol. (Tot dat “mrs. Doubtfire” op het voorhoofd van Justin verscheen, iedereen op mij wees en hij direct de Film raadde. Ik snap nog steeds de link niet 🙃).

Dinsdag 26 december 2017, dag 411

Daniël heeft het gisteren uiteindelijk nog tot een uurtje of vijf volgehouden, daarna knapte hij weer af en belande op de bank. Toen hij rond negen uur echt naar huis wilde hebben wij dat dan ook gedaan. En eerlijk gezegd, zat ik ook aan mijn tax. Samen met Saskia nog tot in de late uurtjes Netflix gekeken, gezellig met een wijntje en wat knabbeltjes er bij.

Vannacht kwam de griep weer in alle hevigheid, een onrustige nacht dus en de ochtend was geen pretje. Na een emmertje vol met boost gevende vitamientjes en de nodige pilletjes, voelde ik mij in de middag wat opkrabbelen. Het was voldoende om van de bank af te komen en samen met Saskia het eten voor te bereiden. (En toen Sophie ’s middags naar beneden kwam hoefde zij niets te zeggen, zij is nu ook ziek. Het gourmetten lieten wij echter niet aan ons neus voorbij gaan.

Donderdag 27 december 2017, dag 412

Oke, gezellig wéér, de griep heeft in alle hevigheid toegeslagen bij mij en Sophie, dat word dus een paar dagen onder de wol uitzieken. Daniël krabbelt een klein beetje op, maar is nog steeds niet de oude. Ik kruip er maar weer onder, het ontbreekt mij momenteel aan zin, zin om ook maar iets te doen.

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet mij dan een groot plezier.<<<<<<
;

2 Comments on “Het leven na de SRS, week 59

  1. gelukkig hebben jullie tussen alle griepaanvallen toch nog van Kerst kunnen genieten. nu tijd om echt goed uit te zieken, voor zover een moeder dat gegund is🏥😪😴

    • Het was gelukkig, tussen de aanvallen door, heel gezellig. Maar door onvoldoende rust ben ik nu helemaal aan de beurt. (En wij hebben hier in huis gelukkig meerdere moeders voor de kleinst 🙂 ).

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: