Intimiteit 14

Het volgende blog is niet bedoeld om te choqueren, een blik in onze slaapkamer te geven of enigszins een verwijzing naar erotisch getinte bedoelingen. Wij willen graag vooroordelen en bedreigingen wegnemen. Dit hele blog is opgezet om het leven van een trans-vrouw en haar naasten te delen, voor onszelf, geïnteresseerden en vooral zij die ook in deze situatie zitten of gaan belanden. We proberen zorgvuldig met emoties en gevoelens van ons en lezers om te gaan. WE LIJKEN WEL MENSEN.

‘Maar ik deed helemaal niets!!’ Inderdaad, ik deed al ruim 9 maanden niets meer. Geen aanraking, liefkozing, een onschuldig klopje of zelfs maar een gepassioneerde kus!! Dat kwam niet uit de lucht vallen, daar was een reden voor. Eerlijk gezegd waren daar meerdere redenen voor, laten wij het, voor nu, maar op één van die redenen houden, die van mij.

‘Maar ik deed helemaal niets!!’ Niets meer dan dat ik vroeger in het “voorspel” deed. Ja, jullie lezen het goed, er is wat passioneels gebeurd. Na het schrijven van “Intimiteit 13” vonden wij elkaar weer tussen de lakens!! Door dat blog konden wij eindelijk zonder verwijten en wederzijds gemis, vrijelijk en open over onze intimiteiten praten. En toen wij elkaar daarbij diep in de ogen keken, was daar weer die spark, die spark naar verlangen en intimiteit. Geen tekst, geen schaamte, geen moeilijk gedoe, gewoon hoppa, “gaan met die banaan”. Oeps, laat die banaan maar weg! En dat is ook letterlijk en figuurlijk gebeurd. Er is binnen de muren van onze slaapkamer geen woord, geen gevoel of verwijzing geweest die wees naar een banaan. Dat is wellicht ook de reden dat het nu werkte.

‘Maar ik deed helemaal niets!!’ Het was Saskia, zij was er al veel eerder aan toe, ik hield de boot af, meer omdat er op privé vlak dingen speelden (spelen) die mijn al zo geringe libido naar het vriespunt brachten. En opeens kon ik mij daar overheen zetten. Zoals ik reeds in nr. 13 schreef: zo’n mooie vrouw moet je begeren, punt uit! En het was oprecht fijn, voor allebei. Saskia begon dus, die na aanleiding van mijn blog, een opening zag. Ik deed helemaal niets, liet het gebeuren, genoot er van en beantwoorde haar oh zo gemiste verlangens……….

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet mij dan een groot plezier.

7 Comments on “Intimiteit 14

  1. Yes, heel veel genieten van elkaar. Het begin is er nu, ga genieten weer ervan 😘

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: