Intimiteit 13

Het volgende blog is niet bedoeld om te choqueren, een blik in onze slaapkamer te geven of enigszins een verwijzing naar erotisch getinte bedoelingen. Wij willen graag vooroordelen en bedreigingen wegnemen. Dit hele blog is opgezet om het leven van een trans-vrouw en haar naasten te delen, voor onszelf, geïnteresseerden en vooral zij die ook in deze situatie zitten of gaan belanden. We proberen zorgvuldig met emoties en gevoelens van ons en lezers om te gaan. WE LIJKEN WEL MENSEN.

Ik kan simpelweg niet meer 1 enkele seconden denken of voelen al een man. Ik weet dat ik dat ooit kon, dat moest haast wel, maar het idee alleen al, dat ik ooit zo gedacht zou hebben, doet alle zin verdwijnen.

images (2)

Enkele dagen geleden stapte ik onder de douche vandaan, helemaal in mijn nakie! Iets wat ik trouwens altijd doe, naakt douchen. En wat ik ook nog steeds doe, is de deur niet dicht doen. Zo kon het dus gebeuren dat ik blij verrast werd door Saskia, net toen ik het douchegordijn opzij schoof. (Nee, niet met een groot mes). Normaal is het een “hoi” en doet ieder op zich haar ding, maar ditmaal bekeek zij mij van top tot teen en bleef haar blik heel even hangen bij mijn nieuw verworven vagina. ‘Je vagina is ingedaald’ zei zij, op een hele vrolijk manier, met maar een heel klein verbaasd ondertoontje. Ondanks dat mijn kennis van zwangerschappen en bevallingen zich alleen maar beperkt tot mee-puffen en flauwvallen, moest ik haar toch even vragen naar die woordkeuze. ‘De zwellingen zijn helemaal weg’, zei ze. Nou, duidelijker kan het niet, net zoals ik dit nooit meer ga vergeten 😃.

Dat zouden wij eigenlijk moeten vieren onder de lakens, maar daar kwam het niet van, ik had mij tenslotte net gedoucht. Nee, dat tussen de lakens wil nog niet vlotten. Ook het ontdekken van mijzelf is nog niet van de grond gekomen. Gek he, daar heb ik moeite mee, met dat zelf-supporting-gedoe, net of dat je als man je-weet-welt. En mijn oude genderdysforiese verleden haalde daar geen bevrediging uit. Bevrediging was er enkel en alleen als de liefde tussen mij en mijn partner daar was, waar het moest zijn.

En het lastigste van alles is wel, dat mijn partner, Saskia, juist wel wil gaan ontdekken en weer samen hoogtepunten wil bereiken. Ik kan simpelweg niet meer 1 enkele seconden denken of voelen al een man. Ik weet dat ik dat ooit kon, dat moest haast wel, maar het idee alleen al, dat ik ooit zo gedacht zou hebben, doet alle zin verdwijnen. Het is moeilijk, zo verdomde moeilijk, om gevoelens los te maken van eerdere gedragingen, gedragingen waar ik toen 100% achter stond en nu 101% van walg….. en ga dat maar is vertalen, omzetten naar liefde tussen twee vrouwen, zonder dat stuk verleden. Daarnaast is het puur mijn aandeel in het verhaal. Want Saskia heeft die oude gevoelens niet, zij is gewoon een vrouw, een vrouw met seksuele gevoelens en behoeften. Mijzelf verstoppen in de hoop dat het wel overwaait, dat zou naar haar niet terecht zijn, maar ik neem dan ook mijzelf in de maling. Zou ik platvloers kunnen kijken, voelen en denken, zonder maar enige vorm van liefde, alleen maar lust, dan zou ik toch knettergek zijn om zo’n mooie vrouw niet te begeren. En dat zou zooooo mannelijk zijn, althans in mijn belevingswereld.

Vaag verhaal misschien, maar in mijn beleving is sex tussen twee mensen gestoeld op wederzijds vertrouwen, liefde, en passie naar elkaar toe. Sex, om de sex, is voor mij niet weggelegd, in mijn beeld is dat iets voor haantjes in een legbatterij.

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet mij dan een groot plezier.<<
p>

2 Comments on “Intimiteit 13

  1. Lieve Rianne, ook dit komt goed. Neem de tijd, er is liefde genoeg dat is het belangrijkste. De rest komt vanzelf weer. Ik wens jullie hele fijne feestdagen, en een heel fijn gelukkig mooi nieuwjaar! Liefs inge

  2. Lieve Rianne,
    Ik sluit me geheel bij mijn naamgenote aan.
    Fijne feestdagen en een heel gelukkig en liefdevol 2018.

    Liefs Inge.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: