“Blootgewoon”

Eergisteren keek ik met veel bewondering naar ” RTL Late Night”, waarin Gordon zijn reactie gaf op alle negativiteit die hij over zich heen kreeg. Voor de enkeling die niet alles op de voet volgde, zoals ik, maar Gordon zou met iemand gaan trouwen en dat het uiteindelijk niet gebeurde, werd hem kwalijk genomen. En dan het meeste omdat de programmamaker het publiek deed voorkomen dat er wel getrouwd was. Nou lieg ik hierin een klein beetje, ik heb wel degelijk meerdere keren gekeken, temeer omdat de kijkers lieveling “Rogier” heette en hij nu net de neef van vriendin Marion is. Hierdoor ken ik Rogier dus ook. (En het is mij daar een lieverd. Jammer dat ik net geopereerd ben, anders was ik vast homo geworden).

Maar ik begon over Gordon, die reageerde op alle negatieve reacties. Dat deed hij in mijn ogen perfect, hij maakte korte metten met de azijnzeikers. Hij had/heeft volkomen gelijk als hij zegt dat er een hele negatieve tendens over Nederland waait. Ik zelf heb het ook helemaal gehad met het eeuwige afzeiken van iedereen en alles. Je kan niets meer lezen om zien van een ander, of er zitten verschrikkelijk negatieve reacties aan vast. Zelfs bij de vrolijkste en liefste dingen, zitten er steevast mensen tussen die het de grond in moeten boren. Kijk of lees dan niet: zeikers!!

Zo heb ik een Facebook vriendin, waarmee ik een paar dingetjes gemeen heb. Zoals Libanon, een mannelijk verleden en liefde voor Amerikaanse auto’s. Zij is net zo open als ik, allebei geven wij ons helemaal bloot, ik figuurlijk, zij openlijk. “Nou en!!” Zij wordt regelmatig geconfronteerd met een ban, omdat iemand aanstoot neemt aan haar foto’s en krijgt de meest walgelijke verwensingen. ‘Waarom kijk je dan?’ Zo hypocriet vind ik dat. Ik zeg gewoon eerlijk dat het niet “mijn” ding is, maar respecteer haar levensstijl en bewonder haar tomeloze doorzettingsvermogen. En ook ik wil best een keertje met haar “rijden”, maar dan wel als chauffeuse in een die prachtige muscle cars.

Wat ik nou probeer duidelijk te maken? Stop nou eens met het afzeiken en down-sizen van anderen. Je hoeft , of kan, het (soms😃) niet eens zijn met iemands keuze(s), levensstijl, geaardheid of voorkeur, of wat dan ook, maar er bestaan zoveel mogelijkheden om dat kenbaar te maken, zonder iemand finaal af te branden. En natuurlijk, ik ga nu niet schijnheilig doen door te zeggen dat ik daar niet of nooit aan heb meegedaan, maar genoeg is genoeg!!

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet mij dan een groot plezier.

4 Comments on ““Blootgewoon”

  1. Mooi verwoord Rianne. Goed van Gordon dat hij zo van leer trok in de TV uitzending. Jammer dat ze niet getrouwd zijn, ik had wel zin in een feestje. Maar het ging niet om mij maar om het geluk van mijn lieve neef en toeverlaat. Hij verdiend alles behalve ongelukkig zijn. bedankt Rianne voor deze blog.

  2. Helemaal eens. Vandaar dat ik mijn facebook account heb gesloten. Ben er ook klaar mee!

    • Helemaal geen slecht idee. Ik val onder de categorie ‘twijfelaars’, want ik ben op Facebook best wel actief en kan nog net genoeg afstand nemen van de negativiteit. (Maar voor hoe lang nog).

  3. Heel duidelijk en volkomen mee eens!!! Ik vind/vond Rogier ook de beste keus en hoop dat ze elkaar nog regelmatig opzoeken, zodat het echt de tijd krijgt om naar elkaar te groeien!!! Misschien dan…. Zo’n programma gaat veel te snel en met te veel druk…. Geluk boven alles, gaat vast goed komen met beide mannen!!! En met jou ook, heb er helemaal het vertrouwen in!!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: