Het leven na de SRS, week 55

abstract-black-and-red-butterfly

Beste lezers, de geslachtsaanpassende operatie (afgekort met SRS, Sex Reassignment Surgery) is op de 11e van de 11e, aanvang 11:00 uur, met succes uitgevoerd. Twee dagen voor deze operatie ben ik begonnen met het bijhouden van een ‘dagboek’, met als doel mijn ervaringen rondom deze operatie en de herstelperiode met jullie te delen. Nu dit voor een groot deel op de achtergrond is geraakt ben ik, op veler verzoek van lezers, doorgegaan met het delen van dagelijkse gebeurtenissen.  Het leven na de SRS is anders geworden.

Vrijdag 24 november 2017, dag 379

downloadTwee prachtig malse biefstukken keken halsreikend uit naar het bistro-mes, wat hun bruin gebakken huidje zou gaan doorklieven en een stukje in mijn mond zou doen verdwijnen. Mmmm,…….. Uh, een tikkeltje vreemde smaak, laat ik het andere stukje eens aansnijden. Dat smaakte toch ietsje anders en beter. Ik ben niet zo van de verspilling, dus haalde ik het mindere stuk door de groenten saus en dacht heel naïef dat het wel goed zou komen. Twee dingen die dan niet goed samen gaan zijn, bedorven vlees en salmonella. Het laatste heb ik twee keer gehad en het eerste lag vandaag dus op mijn bord.
‘Papa?’ Zei Sophie in een vragende toon en voelde de bui al hangen, dus zei maar gelijk dat ik haar wel even naar haar vriendin zou brengen. Na het laatste hapje sprongen we dus in de auto.

Ik heb het op de honderdste seconde gered, vraag mij niet hoe………

Ik geef Saskia hier volledig de schuld van. Zij kookt niet graag, heeft er zelfs een hekel aan, maar als zij haar kookkunsten vertoond, (kip ajolie, chili con carne, pasta pesto en biefstuk) dan is het smullen geblazen. Zij heeft het dus voor elkaar gekregen om een kuis verrotte biefstuk smakelijk te maken. Nee, hoor, niet met opzet (al hoewel) want zij heeft hier doorgaans een hele goeie (grote) neus voor. Het bewuste stukje rook schijnbaar toch goed?? Vooralsnog blijf ik op haar kookkunsten vertrouwen en laat ik sowieso, een door haar kostelijk gemaakte biefstuk niet staan! 🙂 Ik ga nog maar een keer naar het kleinste kamertje!!

Zaterdag 25 november 2017, dag 380

Een hele geslaagde avond, al zeg ik het zelf. Queer aan Zee was weer zo ontzettend gezellig!! Er waren best veel nieuwe gezichten, waaronder een trans-vrouw en een bi-vrouw. Met hen ben ik het meest in gesprek geweest. Ook vriend Kees kwam nog even langs en was echt blij om hem weer even te zien. Het is zo’n lieve man, jammer dat wij zo weinig tijd samen hadden. Van mij mogen dit soort avonden er best wel vaker zijn, want als jij, of de ander, een keertje niet kan, dan zie je elkaar een te lange tijd niet. Saskia zat wel de hele avond naast mij, maar was druk in gesprek met de mensen rechts van haar. Ook zei stapte helemaal happy naar buiten en had een hele leuke avond.

Zondag 26 november 2017, dag 381

09:30 uur    Er staat vandaag weer veel op de agenda. Justin is vandaag jarig en hij heeft de nacht in een hotel doorgebracht, samen met zijn meisje Sanne!! Gisteren hebben wij hun ‘s-middags afgezet, voordat wij zelf er even uit gingen. Zo dadelijk ga ik hun bagage ophalen en reizen zij door naar Amsterdam. Ze sluiten de dag samen af in de beste pizzeria van Zoetermeer, een (hopelijk) onvergetelijke dag. Een bezoekje van lieve vrienden staat op de rol en later op de dag gaan wij naar een groot sinterklaasfeest met Daniël. Die kleine is helemaal in to Sinterklaas en daardoor beleven wij het feest ook net zo hard mee. Vanochtend vond hij allemaal lekkers en een cadeautje in zijn schoen (dank je wel Bianca & Kees). Ook Sebastiaan zijn schoen was rijkelijk gevuld, dus riep Daniël hem luidkeels wakker, net als de rest van de aanwezigen.

21:00 uur Zoals ik vanochtend al schreef, het was een drukke dag. Ik had mij vergist in de aanvangstijd van het sinterklaasfeest. Ik kreeg hiervoor een berichtje, net toen ik bij het station in Den Haag stond. Dus in Warp snelheid terug naar Zoetermeer, Daniël opgepikt en net nog op tijd voor het feestje. En oh, wat hebben wij samen genoten. Daniël heeft gedanst, geklapt, gesprongen, polonaise met de pieten gelopen en als klap op de vuurpijl, nog een liedje voor Sinterklaas gezongen. Wat heb ik van het mannetje genoten, wat hadden wij een schik!!

Ik ontmoette daar ook een heel jong trans-meisje. (15 jaar oud) Ik had al eens eerder over haar geschreven en nu zagen wij elkaar weer. Wij hebben samen leuk kunnen kletsen en zijn ook met de Sint op de foto geweest. (Ik vreesde daarbij voor zijn oude hart, maar het ging helemaal goed!).

Ik met Daniël en Geogina met broertje en zusje. Die man met baard is Sinterklaas !

Dinsdag 28 november 2017, dag 383

Mijn schoonmoeder heeft haar twee oudste kleinkinderen flink beloond voor hun inzet en hun beide verjaardagen. Beiden mochten een bed uitzoeken. Sophie koos voor gemak, een bed wat bezorgt gaat worden, terwijl Justin de voorkeur had voor een luxe slaapbank van Ikea. Zo belande ik vanmiddag wéér in mijn favoriete winkel, samen met Sophie, Justin + aanhangsel en mijn schoonmoeder. Zijn keus was snel gemaakt, waarna het span verder ging kijken in dit immense doolhof. Na het vinden van diverse bed-accessoires konden wij eindelijk naar de kassa’s en vandaar naar de afhaal balie. En daar kregen wij toch een paar enorme dozen!! Vraag maar niet hoe, maar wij kregen ze heelhuids thuis en na het avondeten stond zijn bed binnen 45 minuten te stralen in zijn slaapkamer. Weer een dag met veel voldoening!!

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet mij dan een groot plezier.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: