Maximaal vier

Van de week voerde ik een telefoongesprek met een medewerker van VGZ. Dit was voor mij het eerste telefoongesprek waarin ik niet werd ge-meneerd. Dit gebeurde niet omdat ik ook maar iets liet merken, of moest corrigeren, het ging helemaal vanzelf. (Dat corrigeren doe ik trouwens al lang niet meer. Ik ga mij om zoiets echt niet naar een zenuwinzinking toe werken).

Ik stelde mij voor en de vriendelijk medewerker vroeg, na zichzelf te hebben voorgesteld, wat hij voor mij kon doen. Dit kon hij uiteraard en tijdens dit best wel lange gesprek bleef ik voor hem keurig mevrouw. Wat het ook zo bijzonder maakte, was dat hij niet één keer haperde, want dat gebeurde doorgaans altijd wel een paar keer. Je hoort het als mensen zich concentreren om een bepaald woord niet te willen zeggen, in mijn geval dan het woord: ‘meneer’.

Maar er gebeurde meer! Mijn telefoontje had betrekking op de nieuw af te sluiten ziektekostenverzekering van Justin, die zondag a.s. 18 jaar word. Toen dat geregeld was vroeg ik naar de initialen op mijn zorgpas. Bij het onlangs afsluiten van mijn verzekering (digitaal), bleken maar vier voorletters ingevuld te kunnen worden. Voor mij nou niet echt een wereldramp, maar nu leek het net een geamputeerd zusje :). Ik attendeerde de vriendelijke medewerker enkel en alleen op die ontbrekende letter, om later geen problemen te krijgen. Hij bood keurig zijn excuses voor het ongemak aan en zou het in orde maken.

En kijk eens wat ik vandaag van VGZ kreeg!! Met de welgemeende excuses over de ontbrekende letter. (Is het boeket nou voor mijn jongste zusje, of voor mij?).

Voor een kleine bijdragen aan mijn haarwerk, klik dan HIER, u doet mij dan een groot plezier.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: