In shock 

saskiav73's Blog

Vanmiddag rond half drie kreeg ik de schok van mijn leven.. “Voor altijd”, spookte er door mijn hartkloppingen, oorsuizingen en paniek heen. Wat? Wat gebeurt er hier? Is dit een grap, maar dan wel een hele zieke. Is dit een nachtmerrie?? En wanneer word ik wakker??? Het is een dierbare vriend die er al meteen voor me is, dit terwijl hij op vakantie is. Hij en zijn vrouw waren eigenlijk bijna de enigen die veel van ons weten, waarvan je het niet in een blog wilt lezen.

Ik bescherm mijn gezin al jaren met man en macht. Ik vind ons kwetsbaarder omdat we niet ‘standaard’ zijn. En deze blog maakt ons kwetsbaarder dan dat ik wil. Ik bedoel Rianne’s laatste blog dus. Goed, het staat geschreven. Niks meer aan te doen. Rianne en ik hebben veel meegemaakt. Ik dacht, naïef als ik ben, dat we alles gingen overwinnen. Wacht al…

View original post 297 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.