Intimiteit 2.0

saskiav73's Blog

Dit waren heel veel maanden die voorbij gingen! Moeilijk! Het leek alsof we steeds verder van elkaar verwijderd raakte. Waar zat dat nou in? Wat ging er mis??Ik stapte er meer dan twee jaren geleden vol in. Die hele transitie. Sneltrein en gaf geen haltes aan. Wat gebeurde er toch? Geen enkele hint, geen enkel handvat? Of soms toch een fragment. Maar meestal net niet genoeg om verwarring te ontwarren. Ik werd moedeloos, stuurloos, zelfs ongelukkig. Een relatie zonder intimiteit? Kijkend naar elkaar maar elkaar niet meer vinden en de zoektocht bijna opgevend… Laatst in de nacht zagen we elkaar weer terug. Ook verdrietig want we werden allebei geconfronteerd met een gevoel wat herkenning gaf maar ook iets wat er niet meer is. Het goede gevoel is dat Rianne gelukkig op vele punten nog steeds heel veel heeft meegenomen naar het heden zodat ik haar herken en haar vertrouwt vind…

View original post 93 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.