Intimiteit 4

Het volgende blog is niet bedoeld om te choqueren, een blik in onze slaapkamer te geven of enigszins een verwijzing naar erotisch getinte bedoelingen. Wij willen graag vooroordelen en bedreigingen wegnemen. Dit hele blog is opgezet om het leven van een trans-vrouw en haar naasten te delen, voor onszelf, geïnteresseerden en vooral zij die ook in deze situatie zitten of gaan belanden. We proberen zorgvuldig met emoties en gevoelens van ons en lezers om te gaan. WE LIJKEN WEL MENSEN.

De kunst van het verleiden. Vertel? Hoe verleid je iemand met 0,0 libido? Geen libido maar wel zin in het avontuur en in het beloofde vuurwerk. Want het werkt allemaal wel, alleen nog de juiste snaar raken. 

images (6)

Ik mag mij een gelukkig mens prijzen dat ik (nog) nooit met presentjes thuis hoefde te komen om Saskia te verleiden. Zo afgezaagd vond ik dat, een bosje bloemen kopen om je vrouw ergens toe te verleiden. (Je moest ze eens de kost geven die denken dat dat echt werkt 🙂 ). Of nog erger, ineens huishoudelijke taakjes doen die je normaal gesproken aan je vrouw overlaat. Ze zijn er echt hoor, die mannen. Ik heb een tijdje van mijn leven in die wereld rond gehobbeld en kan het dus beamen. Maar goed, we hebben het nu over ons, Saskia en ik. Weet je, ik had nooit iets nodig om Saskia te verleiden, het ging allemaal vanzelf. Van mij naar haar toe dan. Andersom was ik wel te verleiden……… Er was niet veel voor nodig. Saskia was/is op dat gebied vindingrijk genoeg. (Wat was ik eigenlijk saai).

En nu, nu kan zij alle registers opentrekken die zij heeft, maar er gebeurd helemaal niets in mijn koppie, helemaal niets. Zorgwekkend? Nou nee. Ik geloof in een goeie afloop dus dat zal vast wel goed komen. Ik vroeg mij wel af of ik, in mijn nieuwe gedaante, mijn nieuwe rol, ook eens wat uit de kast moet gaan trekken om het voor Saskia aantrekkelijk(er) te maken. Laten wij het eens aan haar vragen. “Saskia, zou jij het leuk vinden als ik jou nu ook eens zou verleiden?’ Haar antwoord was duidelijk: ‘blijf jij nou maar gewoon jezelf, dat vind ik het prettigst. Liever geen omgedraaide rollen!’ Haar uitleg was iets langer dan dat hoor. Zij voelt zich het prettigst als het bij het oude blijft. Ik zelf vind dat ook. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om mijzelf, in de spiegel, in jarretels te zien of zo. Ik denk dat ik daar niet de enigste in ben!

Maar wat is haar rol dan? Of mijn rol? Vooralsnog zou ik zeggen dat er geen rol verdeling is. Nog niet, want wij zijn immers aan het ontdekken. Laten wij dat vooral niet te overhaast doen en voorlopig even weg blijven bij “Christine Le Duc”. Als je het ons, op de vrouw af, zou vragen, zal het antwoord zijn dat wij het voorlopig bij bij het oude laten. De vertrouwde rollen eerst terug vinden, weliswaar in een iets andere vorm, maar zeker nog niet aan dingen gaan beginnen waar een van de twee zich mogelijk ongemakkelijk bij kan voelen. Ik blijf voorlopig maar saai…….

Voor een kleine bijdragen aan mijn nieuwe haarwerk, klik dan HIER, u doet ons dan een groot plezier.

4 Comments on “Intimiteit 4

 1. Lieve Rianne, het komt vanzelf, laat de trucendoos dicht! Op een moment dan is het er opeens, onverwachts spontaan en dan komen de sterren! 😘

 2. Ja, en deze Inge kan hier niets op zeggen.
  Maar beseft zich ineens dat ze bij is qua lezen.
  Lieve Rianne, voor jou en Saskia alle liefde toegewenst.
  Naar wat ik allemaal gelezen heb komt het wel goed.
  Blijf je zeker volgen …..
  Ja weet het even niet meer. Tranen

  Liefs Inge.

  • Dank je wel lieverd! Echt waar. (Er komt er zo nog eentje, van Saskia zelf. Zakdoekjes bij de hand?)

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: