MERRY X-MAS

 

img_67363

                 Ik weet het, ook ik mis rond deze dagen mensen. Ook ik heb daardoor een lange periode niet kunnen voelen en kunnen zien wat voor moois deze dagen betekenen. Zo hebben velen wel een reden om kerst niet te vieren. Juist op deze dagen heb ik mogen voelen en ervaren dat je elkaar juist hard nodig hebt om richting het licht te gaan. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat ik “samen” moet koesteren, dat ik dankbaar ben dat ik samen met mijn geliefde, mijn gezin, vrienden en familieleden kerst vier. Maar ik ben ook dankbaar dat diegenen die ik juist deze dagen mis, die niet meer in mijn midden zijn, ook zoveel moois in mijn hart hebben achtergelaten. Ik ben dankbaar dat ik hen heb mogen meemaken, mogen voelen en van hem of haar heb mogen leren. Nee, ik ben niet meer verdrietig, boos, teleurgesteld of wat voor negatiefs dan ook, dat heb ik leren omzetten naar positieve energie, naar vreugde. Mijn kerstwens voor dit jaar is dan ook dat iedereen die mij lief is, iedereen die het nodig heeft, iedereen……… kortom iedereen op deze wereld weer energie en vreugde krijgt van elkaar, van deze dagen, van het licht.

Lieve familie, vrienden, lezers en volgers, ik wens jullie een hele fijne kerst toe!

4 Comments on “MERRY X-MAS

  1. Rianne, bedankt dat ik je heb mogen leren kennen met Kerst. Ik heb zojuist flink wat gelezen op je blog. Heel veel bewondering voor jullie gehele gezin hoe jullie alles op alles zetten om jullie dromen te bereiken, in voor- en tegenspoed. Heel bijzonder! Je bent een mooi mens! Ik vond het gezellig gisteren en hopelijk nog eens tot ziens!

    • Hou Desirée, nou, dat is wederzijds hoor. Ik vond het ook heel erg leuk om jou te leren kennen en heb genoten van jouw spontaniteit en vrolijke noot! Je hebt hetzelfde geboorte jaar als mijn oudste dochter en dat maakt het voor mij extra speciaal want ik spreek eigenlijk nooit iemand van die leeftijd en dus geen referentiekader. Dank je wel!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: