Mia bedankt

Vandaag afscheid genomen van een hele bijzondere warme vrouw. Zij was 24 uur per dag vol liefde, onbegrensd en zonder maar een spoortje eigenbelang voor anderen bezig. Zij stond voor iedereen klaar en de deur ging altijd met het mooiste “welkom” open. Een tomeloze inzet en liefde voor haar prachtige dochter en geweldige kleinzoon. Nu gegrepen, door een vorm van “K”, die haar binnen twee weken verenigde met haar (net zo lieve) man. Wellicht de enige denkbare troost voor iedereen die haar gekend heeft. 
Mia, bedankt voor alles! Doe Miel de groetjes en rust zacht, zonder pijn en zorgen. 
Rianne & Saskia 💋

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: