Waiting on a friend

(“Waiting on a Friend” is a song by the Rolling Stones from their 1981 album Tattoo You. Released as the album’s second single, it reached #13 on the US singles chart). Klik hier om het nummer te beluisteren

‘He Rianne, mag ik jou wat vragen?’ Uh, ja, maar niet als het te ingewikkeld is of als je geld wilt lenen. Ik word zachtjes aan mijn arm meegenomen naar een hoekje, een hoekje waar niemand ons kon horen, daar kreeg ik de volgende vraag: ‘Rianne ……., ik ken je nu een paar maanden en ik dacht dat jij al op-en-top vrouw was! Het lijkt wel alsof je net uit de kast bent?’ Nou, niet echt, hoezo? ‘Nou, sommige mensen uit jouw omgeving noemen jou steevast Roberto en spreken over jou in de mannelijke vorm.’ Ach, weet je, dat zijn mensen die zelf niet eens weten wie ze zijn of waar zij bij horen. Er zijn er bij die zeggen mij aardig te vinden, ja, zelfs van mij houden. Ik betwijfel dat ten zeerste want na 2 jaar dit stug blijven doen, nou nee, ik voel en ervaar echt wel het verschil tussen een foutje of opzet. Maar goed, ook iets op Facebook plaatsen is nu éénmaal 1000 x makkelijker als iets face tot face vertellen.  
En toch is het fijn om een nieuwe start te hebben gemaakt. Het klinkt bizar maar ik heb het afgelopen jaar meer nieuwe relaties leren kennen dan in de laatste 10 jaar. Ik heb het over relaties c.q. kennissen want gelijk de titel vrienden krijg je alleen op Facebook. Ik heb namelijk heel veel respect voor de woorden “vriend, vriendin, vrienden en vriendschap”. En die zijn echt op één hand te tellen!! (Stellen tellen als één😉).  En tussen de nieuw verworven relaties zitten potentiële vrienden. En wat ook zo leuk is, door mijn transitie ging (en ga) ik natuurlijk over de tong. Mede door Facebook kom je dan in contact met oude vrinden, kennissen, relaties en klasgenoten. En daar zitten mij daar een paar leuke tussen!! Wauw!! Ik twijfel er dan ook absoluut niet aan dat ik een leuk, spontaan en liefdevol netwerk om mij heen heb dat zich alleen maar zal uitbreiden.  

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: