0️⃣7️⃣9️⃣ hardcore

Citaat uit dit blog: veteranen zijn voor mij maatjes voor het leven, het is maar dat je het weet!

Ik ben toch al lekker op dreef over de ongepastheden die ons worden ingefluisterd, de hokjesgeest, geaardheden, sexuele toespelingen en bemoeizuchtigheid. Nu ik een “diehard pot” ben mag ik zonder enige terughoudendheid de mannen populatie volledig de grond inboren. 


Dat doen we maar even niet, ik voel mij alles behalve een diehard pot en waarom zou ik een geslacht de grond in boren waar ik jaren met een soort van galgenhumor tussen heb geleefd. Juist daarom! Weet je hoe dom en kortzichtig sommige mannen zijn?  Lees goed: sommige mannen!  Beter 2x genoemd want niet ieder mannelijk bouwmaatje of buurtgenoot is even snugger. Jaren heb ik verplicht tussen ze geleefd en het domme, vernederende gezwets aan moeten horen. Dat handjevol mannen die echt de hele dag over maar één handeling kunnen praten, mannen die maar door blijven praten over hun veroveringen (terwijl zij thuis vrouw en kinderen hebben) en mannen die hun eigen liefje constant de grond inboren. 

Deze mannen zitten nu thuis te zwetsen over mij en Saskia, ze lachen zich samen een deuk. En wij kennen ze, sommige heel goed zelfs! Sommige die zich ook nog eens opdringen aan Saskia, want die komt in hun ogen nu iets te kort. Hahahaha, en die vrouwen thuis maar denken dat manlief hard aan het werk is. Heel logisch dat die mannen in mij een groot gevaar zien, dat zij mij links laten liggen en uitkotsen. Want wie weet zit ik straks naast hun vrouw op een Tupperware party, of nog erger, gezellig aan de beschuit met muisjes.  En als klap op de vuurpijl zijn er onder de notoire afbranders ook enkele die niet vies zijn van …… Het zal je man maar zijn!!

Weet je wat echte mannen zijn?? Blijf mijn vriendenlijst maar goed in de gaten houden. Those who stay are real and those who disappear are …… You name it 😃😃😃. Oh, en voor dat ik het vergeet: veteranen zijn voor mij maatjes voor het leven, het is maar dat je het weet!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: