Op de plaaaats,… Stuiter


Mensen, mensen, wat een gestuiter. Ik kan al dagen geen enkele rust vinden. Onderneem leuke dingen, neem ondertussen keiharde beslissingen en dan heb ik de laatste 2 weken niet te stoppen lachstuipen die letterlijk mijn traanbuizen laten spuiten. Ik snap daar echt niets van, herken het ook niet, het is daar ineens, gewoon om niets. Het gebeurd wel het meest met Sebastiaan. 

Aan de andere kant zijn een heleboel  emoties helemaal flat-line, dingen die mij zouden moeten raken, raken mij niet. Zelf de moeilijkste beslissingen niet. Bewust zocht in de laatste twee weken allemaal grenzen op. Gezonde en hele ongezonde grenzen. Alleen maar gezonde dingen eten, oke, niet echt zorgwekkend. Heel veel bewegen, ook niet verkeerd! 

Nee, een paar dagen geleden opzettelijk een fles gedistileerd met een jumbo verpakking shag er bij gekocht. Want wat ik de afgelopen maanden ook maar probeerde, het lukte mij maar niet om  met het roken te stoppen. Alle mogelijke stop pogingen hadden geen slagingskans. Maar ik ben toch al vaker voor een langere periode van het roken af geweest! Ik ging eens terug kijken naar mijn vorige (lange) perioden zonder nicotine en alcohol. Ik kwam tot de conclusie dat deze stops er kwamen doordat ik mijzelf er mee ziek had gemaakt…….., echt!! 

Zo gezegd zo gedaan. Ik had al mijn shag omgezet in dunnen shaggies. Ik heb ze niet geteld maar het waren er heel veel. Ik was er echt voor gaan zitten, fles in de ene hand en shag in de ander. Op een heerlijke stoel in een hoekje van de tuin. Van de drank kreeg ik wonderbaarlijk helemaal niets en het misselijk worden van het kettingroken viel eigenlijk wel mee.  Toch was het voldoende en ben nu al bijna een dag of 5 nicotine vrij. Niet echt lang, ook niet iets om trots op te zijn, maar toch. En, geen centje pijn (bijna😜). In ieder geval weer €30,- in de knip kunnen houden. 

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: