Stroopwafel-transIk moet het toch even kwijt. Het is al een poosje geleden gebeurd, maar door het goede nieuws dat Gouda “Roze zaterdag”, in 2018 mag organiseren, kwam het weer even bovendrijven. 

 Ik stond stil bij een stoplicht, toen er een andere auto naast mij kwam staan. ‘Meneer, meneer!! Hè meneer’. Er volgde een hoop gelach en daarna dezelfde riedel! Tegen beter weten in kijk ik toch maar opzij. Ik zie een groepje jonge meiden achterin zitten. Aan het stuur een oudere vrouw. Zij doet niet mee maar haar smile loopt van oor tot oor. Ook al zag ik, door de hoofdbedekking, bij geen van de dames oren. Ik kijk nogmaals goed naar de bestuurster en zeg: ‘jonge dames, kijk eens goed naar de persoon achter het stuur? Zelfs “ik” heb in mijn vorige leven niet zo’n snor kunnen kweken’. Groen, doei doei, op naar de A12, Gouda uit. 

Tip 1: ik ga in ieder geval als “stroopwafel-trans” met naast mij een “kaas-pot” of “tulp-nicht”. 

2 gedachtes over “Stroopwafel-trans

  1. Dag buur(t)vrouw! Wat kunt u toch heerlijk schrijven! Dankzij een mede-buur(t)vrouw ben ik je blogs gaan lezen! (Vanaf stukje “tante”, heerlijk! Ik heb er wel 2 dagen van na-gegloeid!) Ik lig regelmatig in een deuk! En zie het helemaal voor mij! Ik ben fan!!!

    Groetjes, buur(t)vrouw Ramona

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.