Stroopwafel-trans


Ik moet het toch even kwijt. Het is al een poosje geleden gebeurd, maar door het goede nieuws dat Gouda “Roze zaterdag”, in 2018 mag organiseren, kwam het weer even bovendrijven. 

 Ik stond stil bij een stoplicht, toen er een andere auto naast mij kwam staan. ‘Meneer, meneer!! Hè meneer’. Er volgde een hoop gelach en daarna dezelfde riedel! Tegen beter weten in kijk ik toch maar opzij. Ik zie een groepje jonge meiden achterin zitten. Aan het stuur een oudere vrouw. Zij doet niet mee maar haar smile loopt van oor tot oor. Ook al zag ik, door de hoofdbedekking, bij geen van de dames oren. Ik kijk nogmaals goed naar de bestuurster en zeg: ‘jonge dames, kijk eens goed naar de persoon achter het stuur? Zelfs “ik” heb in mijn vorige leven niet zo’n snor kunnen kweken’. Groen, doei doei, op naar de A12, Gouda uit. 

Tip 1: ik ga in ieder geval als “stroopwafel-trans” met naast mij een “kaas-pot” of “tulp-nicht”. 

2 Comments on “Stroopwafel-trans

  1. Dag buur(t)vrouw! Wat kunt u toch heerlijk schrijven! Dankzij een mede-buur(t)vrouw ben ik je blogs gaan lezen! (Vanaf stukje “tante”, heerlijk! Ik heb er wel 2 dagen van na-gegloeid!) Ik lig regelmatig in een deuk! En zie het helemaal voor mij! Ik ben fan!!!

    Groetjes, buur(t)vrouw Ramona

    • Volgende keer maar:’hoi Rianne’. Met mijn nieuwe “look” nu veel ste jong voor “tante”!! 😃😃😃

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: