Handige “Haagse Harry”

‘Rianne? Kan je mij misschien een handje helpen met de was en daarna gezellig samen plantjes stekken en verpotten?’ ‘Of zullen wij samen op yoga gaan, een cursus bloemschikken volgen en misschien is een middagje wellness ook iets voor ons?’ Sinds ik wat tijd over heb en mij dagelijks tussen de vrouwen begeef word ik overspoeld met dit soort lieve vragen. Sinds kort komen wij wekelijks samen, bij een van de vrouwen thuis, roddelen we lekker en bespreken het laatste nieuws uit de Prive. Dat allemaal onder het genot van een groot glas verse muntthee. Ik ben al zo opgenomen in de vrouwen-buurt-clan dat ik zelfs de volgende Tupperware party mag organiseren. Wauw, wat spannend!!

Als ik dat had geweten! Ik mis af en toe toch wel het LEGO bouwen. 

Gekheid natuurlijk, maar er blijft een ander dingetje wel gewoon doorgaan. Dat ik voor een ander rollenpatroon heb gekozen moet toch wel zichtbaar zijn?? Of heeft er in de laatste maanden, in de bouw, een cultuurschok plaatsgevonden? Ik moet de eerste bouwvakker met zulke nagels als ik nog tegenkomen.

  ‘Hoi Rianne, wat zie je er goed uit en wat knap allemaal, ik ben trots op je hoor, respect’. Oei oei, opletten nu. ‘Oh, nu ik je toch spreek, kan je straks even onze nieuwe wasmachine naar de zolderverdieping brengen? Alvast bedankt, je bent een schat!!’ Ach ja, nu ik van mijn gips verlost ben zal ik ook wel weer 100% inzetbaar zijn. Helaas, helaas, mijn vinger zit vast maar is nog zo stijf als een plank. Voorlopig is het niet meer dan een perforator. ‘Oh, voordat ik het vergeet, Kees heeft nog twee kaartjes voor een dagje zeevissen, iets voor jou?’ 

Ik zie mij mijn hamer nog niet zo snel inruilen voor een breinaald maar hoop toch echt dat ze de rest maar aan Saskia vragen. Ik vrees het ergste 😃. 

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: