Qхорошо

Vandaag binnen één uur “de moeder” van Saskia en “jongedame” genoemd. De man die mij de titel van Saskia’s moeder gaf corrigeerde zich snel en zei het leuk te vinden mij nu ook eens te ontmoeten. Opmerkelijk is wel dat hij wist dat Saskia met een transgender is getrouwd dus die link legde hij even niet. De tweede man keek meer naar mijn borsten en benen en ik deed echt mijn best om mijn nieuw verworven stem te gebruiken. Het was ook goed mogelijk dat hij gewoon zijn bril was vergeten. 

Een klein dingetje maar, maar iemand die mijn transitie voor de volle 100% niet steunt, gaf via derden een compliment over mijn vrouwelijk voorkomen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Om maar even door te gaan. Mijn stem kan ik nu redelijk controleren, waardoor ik vanochtend, aan de telefoon, voor het eerst mevrouw werd genoemd!!

Oh ja, nog een klein dingetje, ik heb wel eens gelezen dat mensen door een coma volledig van geaardheid veranderen of ineens een andere taal vloeiend kunnen spreken. Ik heb dan wel niet in coma gelegen maar door een soort van transplantatie heb ik ineens het gevoel iets met een Olga te hebben. 😃

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: