Wakker

Mijn haarstuk zat vanochtend nog op dezelfde plek als waar ik haar voor het laatst had gezien. Namelijk op mijn hoofd. Het heeft mij af en toe wakker gemaakt omdat er ineens haren op en in plekken zaten die ik niet meer gewend ben. Kriebels in mijn neus en haren in mijn mond. Ook was ik bang dat door mijn onrustige slapen het een en ander los zou raken dan wel op zou staan met één grote pluizen en klittenbos. Maar het zat gewoon nog muurvast en geen klitje (oeps) of pluisje te bekennen. 

Wat heerlijk is dit!! Wakker worden met haar op je hoofd. Wauw, en nog eens wauw!

2 Comments on “Wakker

  1. Hou Rianne, zo gaaf om jouw blogs te lezen zeker als je weer een fase verder bent in het proces naar jouw gewenste IK.
    Gefeliciteerd!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: