Wakker


Mijn haarstuk zat vanochtend nog op dezelfde plek als waar ik haar voor het laatst had gezien. Namelijk op mijn hoofd. Het heeft mij af en toe wakker gemaakt omdat er ineens haren op en in plekken zaten die ik niet meer gewend ben. Kriebels in mijn neus en haren in mijn mond. Ook was ik bang dat door mijn onrustige slapen het een en ander los zou raken dan wel op zou staan met één grote pluizen en klittenbos. Maar het zat gewoon nog muurvast en geen klitje (oeps) of pluisje te bekennen. 

Wat heerlijk is dit!! Wakker worden met haar op je hoofd. Wauw, en nog eens wauw!

2 gedachtes over “Wakker

  1. Hou Rianne, zo gaaf om jouw blogs te lezen zeker als je weer een fase verder bent in het proces naar jouw gewenste IK.
    Gefeliciteerd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.