Bevrijding en borsten

Het perfecte weer heeft er aan bijgedragen dat het vieren van de Bevrijdingsdag toch een feestje voor ons is geworden. Helaas was het door het ongeval niet mogelijk om er appetijtelijk bij te lopen. Ik kan mij niet fatsoenlijk scheren, opmaken of mijn pruik normaal op mijn hoofd krijgen. Daarnaast ben ik voor het aan en uitkleden volledig afhankelijk van Saskia. Trouwens, voor de gang naar het toilet was een rok wel makkelijker geweest! Gelukkig kan ik mij goed op de fiets verplaatsen dus konden Saskia en ik naar het centrum om mee te feesten. In Zoetermeer treden altijd een paar bekende bands/artiesten op en dit jaar waren dit onder andere Gers Pardoel en Racoon. 

Op het festivalterrein ontmoette wij een jongeman die wij nog kenden uit het verleden. Nou ja, dat wij klopt niet helemaal want ik moest toch wel even aan wat hints geholpen worden voordat het kwartje viel. Hij is een leuke, frisse knul die goed is opgedroogd! Slim en direct! Hij vuurde heel veel vragen op ons af die allemaal afkomstig waren uit mijn blogs, tot de laatste aan toe! Geweldig, dat had ik echt niet verwacht. Hij vond het wel apart dat ik er niet vrouwelijk uit zag waarop ik mijn mitella een stukje opschoof en mijn niet te verbergen vrouwelijkheid liet zien. ‘Voel maar, dat mag wel van mij’ zei Saskia. En hup, zonder enige aarzeling van zijn kant had ik ineens een jongemannenhand op een van mijn borsten. Er kwam volgens mij niet meer uit zijn mond dan ‘zo dan!’. Kijk, ik zou nou zoiets nooit andersom doen, ik bedoel dan een (jonge) man toespelen om zomaar Saskia’s borsten beet te pakken. Dat zou haar namelijk enorm schaden. Nu was dit zo spontaan en grappig dat ik er ook verder geen woorden over vuil maak. Oh, toch wel!! Ik vertelde het even later aan mijn dochter, zo van ‘wat voor vrienden heb jij!’. Die op haar beurt hem daar, even later, op een leuke manier op aansprak. Ik noem geen namen of geef geen hints maar hij vertelde ons heel openhartig dingen die betrekking hadden op mij en de LHBT gemeenschap in het algemeen. Hij betreurde het dat in zijn kringen juist heel erg negatief over deze groep in de samenleving word gesproken. Hij gaf daarbij een paar voorbeelden waar je niet vrolijk van werd. Duidelijk werd wel waarom onze dochter zich zo verscheurd voelt. Het zal voor haar niet makkelijk zijn om je daartussen staande te houden. Wie haar kent zou reuze trots op haar moeten zijn, net zoals wij!!


Om klokslag 24:00 uur zaten Saskia en ik in elkaar verstrengeld aan de waterkant van de Dobbeplas en genoten van het prachtige vuurwerk. De finale knal klonk deze keer niet onheilspellend😀

4 Comments on “Bevrijding en borsten

  1. Jullie zijn toppers!
    ( snel een biertje? 😜)

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: