Evolutie


Alleen al het zoeken naar een mooie afbeelding als hierboven liet mij als gewoonlijk weer minutenlang wegdromen. Ik ben (nog net) geen Trekkie en zie mij ook niet zo snel verkleed de deur uitgaan! Ik heb de complete serie grotendeels gezien en de fims meerdere malen. Wat mij fascineerde waren de vele aliens, in alle vormen en mate, die zonder enige vorm van discriminatie met elkaar leefden, verliefd op elkaar werden en rangen en standen overal als gelijke werden gerespecteerd. Ook werden de nog minder geëvolueerden in hun waarden gelaten en werd hun de moderne techniek niet opgedrongen.  Maar het mooiste vond ik wel het “Holodeck”! Een virtuele ruimte waarin je alleen maar hoeft in te voeren wie of wat je wilt zijn en waar je wilt zijn. (Wat maf dit, nu ik er over schrijf kan ik mij oh zo goed herinneren dat ik het Holodeck alleen in de vrouwelijke vorm beleefde). Ik hoef hier verder niets over uit te wijden, als je door mijn tekst heen komt beschik je ook over genoeg humor en fantasie. 

Een ding weet ik wel, als de mensheid zich eenmaal op warp speed kan verplaatsen dan zien zij ons hetzelfde als wij nu tegen holbewoners aankijken. Wij hebben nog veel te leren!

Zijn transgenders misschien aliens? Dacht het zelf van niet, maar er zijn geleerden die beweren dat de transgender de mens van de toekomst is. (Wellicht zijn die geleerden wel echte Trekkies, who knows). Totaal kierewiet zou je denken, of toch niet helemaal? Er zijn namelijk heel wat levensvormen op deze aardbol die geheel zelfstandig van geslacht kunnen veranderen. Zoals het schattige visje “Nemo”. Het is een schattig jongetje in vis-vorm. Als hij eenmaal is uitgegroeid tot het grootste mannetje van zijn school en er is geen vrouwtje meer aanwezig, dan veranderd hij in een rijpe vrouw. Om zo de populatie niet te laten uitsterven. Ook een mooi voorbeeld hiervan zie je in “Jurrasic Parc” gebeuren met de velociraptors. Wie weet, moeten wij ons op een gegeven moment ook zelfstandig kunnen voortplanten en komt daar die theorie vandaan. Wie weet wat ze later wel niet met mijn DNA gaan doen?

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: