Hoge en lage score

Ik ben, met kleine tussenpozen (door lease bakken), al zo’n 28 jaar lid van de ANWB! Bloemetje waard toch! Nee, niet voor mij, maar voor die monteurs die mij/ons altijd tot in de puntjes hebben geholpen. Echt helemaal toppie. Een van de laatste keren zullen wij nooit vergeten. 

Wij stonden midden in de barre winter van 2014/2015 met pech langs de weg. Door de kou zou het iets langer kunnen duren maar zij zouden uiterst hun best doen. Wij zaten immers met een baby in de auto. Nou zijn wij van die brave burgers die uiteraard noodvoorzieningen in de auto hebben dus de extra dekens, water en erwtensoep kwamen direct uit de ritselkist. Niet dus!! Nu was onze kleine Daniël best wel goed ingepakt maar na 30 minuten kreeg hij het toch wel koud. Niet veel later zaten Saskia en ik bibberend tegen elkaar, onze jassen gedrappeert over de kleine. Bibber de bibber! Het duurde nog wel even voordat de “gele verlosser” ons kwam bevrijden maar toen hij er was, wauw! 

Saskia en Daniël mochten gelijk in zijn bus zitten, waar de kachel en de radio op 10 gingen.  En niet veel later konden wij weer verder, Saskia en Daniël weer helemaal opgewarmd.  

Enkele weken geleden stonden wij voor de deur met een lege accu, dus de ANWB kaart kwam weer uit de beurs. Checken van de houdbaarheidsdatum, lidmaatschap nummer en……. Oh, shit, er staat nog dhr. in plaatst van mevrouw. Toch maar gelijk even melden. “Mag ik u nog wat vragen?” vroeg ik nadat ik de pech situatie had gemeld. Natuurlijk mocht dat en werd ik na een korte omschrijving direct naar de juiste afdeling doorverbonden. (Doorverbonden? Dat gebeurde toch net na WW2 voor het laatst! We zijn zo aan die kretologie gewend dat het nog steeds gewoongoed is. Maar goed, ze gooide de haak er tenminste niet op,…… Oeps!). Nou, de top service langs de weg staat in schril contrast met de administratieve afdeling die het simpele probleem zouden kunnen oplossen…. ppfff, ik heb het maar opgegeven. Het lijkt er op dat ik mijn lidmaatschap voor enkele minuten moet opzeggen om mijn juiste naam op het abbonnement te kunnen krijgen. Dag gold member, jammer hoor. De accu werd trouwens binnen 30 minuten weer opgeladen en zorgde ik er voor dat hij thuis weer wat had te vertellen. 

Tot nu toe kon ik mijn gegevens moeiteloos wijzigen, tot aan de moeilijkste instanties toe. Zelfs de bekeuringen komen netjes op naam in de bus. Grapje natuurlijk, ik krijg nooit bekeuringen! Nog geen probleem ondervonden en dat juist dit service verlenende bedrijf hier nou een uitzondering moet zijn, eeuwig zonde!!

2 Comments on “Hoge en lage score

  1. Ik heb de naam van mijn man in mijn naam veranderd en dat kon gewoon schriftelijk.
    Het abonnement liep gewoon door.

    • Hihi, ook geen slecht idee maar diegene die nu op mijn kaart staat bestaat niet meer. En als zelfs defensie in de verste verte niet moeilijk deed wie is dan de ANWB.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: