Lieve reactie!!

In “Hormoon met een lach en een traan” schreef ik over het mooie gesprek wat wij hadden met één van onze klanten. Afgelopen weekeind ontving ik de volgende reactie:

Hallo Saskia en Roberto,

We willen jullie graag nogmaals bedanken voor het bijzondere, vertrouwelijke gesprek van vrijdag jl.!! Het heeft ons diep getroffen dat jullie ons deelgenoten wilden maken van Roberto’s, maar in feite jullie gezamenlijke, grote en ingrijpende beslissing!

Bovendien willen we jullie er hierbij nadrukkelijk van overtuigen dat door deze beslissing de jarenlange en respectvolle relatie die we met Roberto hebben opgebouwd, volstrekt niet veranderd is! We zullen jullie daarom met veel belangstelling blijven volgen: Ten eerste door te gaan kijken naar de t.v.-uitzending van de ‘derde week van mei’ a.s. en vervolgens mee te leven (originele tekst verwijderd i.v.m. geheimhoudingsplicht t.v.-uitzending)  a.s. We zullen ‘duimen’ dat alles goed gaat!

Hartelijke groeten voor jullie beiden.

Wauw, dit had ik niet zien aankomen…….. Wat mooi!!

3 Comments on “Lieve reactie!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: