“Haar” Rijbewijs 

Onze dochter is druk bezig haar rijbewijs te halen. Voor het benodigde theorie examen slaagde zij in één keer! Zij is inmiddels ook van rijschool veranderd en lest nu in een vette BMW. Vaak gaat het hier meer over dan de geleerde verrichtingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij haar felbegeerde roze pasje gauw in handen heeft.

Dat onze dochter het moeilijk heeft gehad met mij mag duidelijk zijn. Toch heeft zij de kracht gevonden om het langzaamaan een  plekje te gaan geven. Zij heeft de afgelopen maanden veel gehad aan haar vriend en Saskia. Het deed ons verdriet te horen dat zij, tot nu toe, van haar andere familieleden geen enkele reactie of ondersteuning heeft gehad. Vandaag vertelde ze dat zij graag nauwer bij het proces betrokken wilde zijn en haar rijbewijs wil gebruiken om mij, indien nodig, overal naar toe te brengen als ik dat even niet kan.

Daarnaast deelde Saskia vanmiddag mee dat het “echt tijd” werd om mijn haarstukje te gaan bestellen want de laatste tijd word ik wel erg vaak geconfronteerd met identificatie problemen. Zo lukte het stemmen gisteren bijna niet!! Sebastiaan, onze zoon van 8, vertelde graag mee te willen als ik ging passen. Waarop Saskia aan onze dochter vroeg of zij ook geen zin had om mee te gaan. Spontaan stemde zij daar mee in. Ik kan even niet beschrijven hoe geweldig dit voelt, dat ook zij graag wil mee beslissen over mijn toekomstige haardos!

Het gaat er dus op lijken dat wij rond dezelfde tijd iets fel begeert gaan krijgen.  Het zou leuk zijn om dan met een cabrio een tochtje te maken. Zij in een cabrio en ik er eindelijk van af.

2 Comments on ““Haar” Rijbewijs 

  1. Wat leuke ontwikkelingen bij jullie. Die Cabrio wil ik ook wel hebben, heb altijd al iets met dit soort dakloze gehad. Geniet van je gezinnetje, dat is goud waard!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: