Charlie Bar

Hebben jullie dat nu ook, dat je bij het benzinestation never ever nergens de juiste bandenspanning kunt vinden?  In de meeste voertuigen staat het in het portier, ter hoogte van de vergrendeling. Maar ik tref altijd auto’s waar het vervaagd is dan wel de velgen en banden niet standaard zijn. Vroeger hing er bij zo’n (toen nog gratis) luchtpomp nog een handige lijst. 

Ik heb van horen en zeggen dat rijden op te zachte of te harde banden consequenties heeft maar ik zou ze niet één twee drie kunnen benoemen. Wel weet ik nu hoe het voelt als iets te hard is opgepompt, mijn God, wat kunnen opgroeiende borsten soms zeer doen.

Het was vandaag een topdag qua weer en omdat ik door materiaal gebrek niet verder kon werken was ik lekker vroeg thuis.  Saskia stond al in de startblokken om naar het centrum te wandelen dus ik ging maar in mijn werkkleding mee. Dus meer man als vrouw😥. Aldaar dook zij bij Livera naar binnen. (waar ik een paar maanden geleden een veel te kleine bh had meegekregen. Ik had deze toen niet gepast omdat ik een jurkje droeg en dan pruik en alles uit en af moest doen). ‘Heeft u een passende bh voor haar?’ vroeg Saskia aan de verkoopster en wees naar mij!  En die vraag galmde door de druk bezochte zaak!! ‘Nee, ik weet mijn maat niet, ik heb nu 80A en die zit wat krap’, zei ik. Ik werd naar een pashokje gewezen alwaar ik mijn bovenlijf mocht ontbloten. (En onze jongste maar roepen, ‘papa douche, papa douche’).  ‘Uh, logisch dat uw bh krap zit, ik meet een cup !!! Niet veel later stonden Saskia en ik weer buiten, ieder ons eigen tasje.
Ik gebruik buiten de toegewezen hormonen echt niet iets anders en gebruik ook geen hulpmiddelen. En geloof het of niet, maar ik weet aan de pomp echt wel het verschil tussen een ventiel en een tepel.

P.s. De zelfde cupmaat als Saskia 😃😃 En wat ik ook nog even kwijt wil: De service bij Livera Zoetermeer was echt super goed, heel erg behulpzaam en niets was te gek. Ik werd niet anders behandeld dan de andere vrouwen die in- en bij de pashokjes waren.

5 Comments on “Charlie Bar

  1. Te gek dat je zo goed gaat je.je wordt vast een hele mooie vrouw ben stiekem jaloers op je. Hopelijk mag ik dat ook nog eens mee maken.

    Liefs Chantal

    • Dat hoop ik ook zo voor jou. Het is absoluut niet makkelijk maar het brengt uiteindelijk iets heel moois! 💋

  2. Soooo, cup C. Dat is super. Toch? Ik heb nu een nieuwe fase pijnlijke borsten. Groei nu in een cup B volgens mij. Bij mij om de hoek trouwens bij de benzinepomp, hangt nog wel zo’n handig lijstje.

    • Hihi, ja, dat had ik echt niet durven dromen. Maar ik denk ook wel dat het aan het type bh ligt, het zit perfect en daar gaat het toch om. Het levert in ieder geval starende ogen op.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: