I’am hot, too hot

Ik licht een klein tipje van de sluier op over de gebeurtenissen van afgelopen woensdag. Het is onontkoombaar dat wij een camera in de woonkamer hadden staan. Een camera waaraan een zeer professioneel team vast zat. (Waardoor ik zelf, onzichtbaar, ook aan een onhandig draadje van een microfoon vast zat).  Ik schrijf nu over enkele gebeurtenissen die tijdens de dag naar eeuwige roem zijn gebeurd. Het was een volgeprakte dag, die al om 07:00 uur begon!!

Een van de vereiste onderdelen die nodig waren om tot een mooi geheel te komen was het vastleggen van mij transformatie van man naar vrouw. (Even voor de goede orde: ik begreep de noodzaak om een transitie vast te leggen, maar als vrouw je even voor te doen als man …….). Rokje aan, rokje uit, rokje aan, rokje uit…… ‘Nee, het is mooier als je toch “die” badjas draagt’, zei de regisseur. En nou had ik juist een badjas aan die je op de Noordpool 6 uur warm houd. (EN 13537 Extreme) Ook niet zo erg zou je denken maar beeld je jezelf eens in dat je je dan in een hele kleine ruimte bevind tezamen met een cameraman, geluidsman en regisseur. Het zweet gutste al van mijn hoofd voordat er één vraag was gesteld.


Ik voelde mij niet alleen heet, ik was verhit, het was er heet en ik ken geen sauna die ARBO technisch heter is. Wat wil je, spanning doet meer dan je lief is. Feit bleef wel dat ik “ssssooo hot” was dat ik geen make-up aan kon brengen. Na het opengooien van ramen en deuren werd de temperatuur wat aangenamer. De regisseur die het interview deed zorgde er ook voor dat ik mij op mijn gemak voelde en mijn gevoelstemperatuur ook daalde, tezamen met mijn zenuwachtig bibberende handen.  In het aanbrengen van een basis make-upje ben ik al aardig geretourneerd en vraagt het een gemiddelde concentratie. Voor het opmaken van mijn ogen kon ik echt geen bibberende handen hebben. Probeer het maar eens!!😃 Uiteindelijk bleek ik toch twee dingen tegelijk te kunnen, vrouw eigen toch? Het interview was klaar en ik zat redelijk in de make-up.

Daarna waren mijn gezinsleden en Saskia aan de beurt. Saskia schrijft hier zelf een stukje over dus laat ik die ruimte nog even open. 

 

Tot zover onze belevingen in de ochtend uren. De middag was nog meer enerverend maar daar ga ik in dit blog echt niets over verklappen. Dat is mij ook uitdrukkelijk gevraagd niet te doen.

 

 

Wat ik die dag wel heb geleerd is dat ik geen gene meer heb met mijn lichaam want ik heb mij letterlijk en figuurlijk bloot moeten geven. Bloot gegeven aan totaal nieuwe mensen in je leven. Mensen die ik hoogst waarschijnlijk maar één keer in mijn leven ben tegengekomen. (En dat vind ik oprecht jammer). En mensen die ik door deze dag vaker ga zien. In ieder geval mensen die ik niet meer ga vergeten.

In de ochtend was ik het al snel zat om mij steeds uit het zicht om te kleden en deed dat op een gegeven moment ook in de woonkamer vol mensen. En die zat echt vol, want er moest naast de opnames ook privé het een en ander zijn afgedekt. Juist toen iedereen zijn ding deed werd er aangebeld. (Er werd met smart gewacht op een defect geraakt onderdeel voor de geluidsman, dat met spoed uit Hilversum zou komen). Omdat iedereen bezig was met zijn ding, deed ik, half getransformeerd, de deur maar open. Het was tenslotte toch een crew lid. Ik open dus de voordeur en heet de charmante vrouw welkom en nodigde haar uit om binnen te komen. ‘Kom gezellig verder, je collega zit met smart op je te wachten’, zei ik. ‘Huh…….. maar ik kom een spelletje van marktplaats ophalen’, zei de charmante vrouw. Het bleek dat mijn zoon weer een van zijn spelletjes had verkocht en dat even vergeten was te vertellen. In ieder geval had de charmante vrouw er weer een beleving bij.

9 Comments on “I’am hot, too hot

  1. Wat een bijzondere dag was dit!! Ik ben ook zo benieuwd naar de uitzending!! Fijn om zo open en eerlijk te mogen zijn en mijn liefde voor jou met ‘THE world’ te delen!! Yes!!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: