Bestemming gevonden 


Mooi verwoord door mijn vrouw Saskia

saskiav73's Blog

Wanneer je beseft dat je aan een nieuw hoofdstuk in je leven begint is het belangrijk dat je het oude goed afsluit. Omdat de transitie van mijn partner ineens zo snel ging kon ik het oude niet afsluiten en raakte stuurloos. Haar snelheid en haar euforie gaf mij het gevoel een spelbreker te zijn als ik om meer tijd zou vragen. Er was geen ruimte voor ……..

Ik wist wel dat het goed zou komen maar waar bleef ik met mijn gevoelens. Ik was nog bezig het verlies van mijn vader te verwerken. Ik was nog naar mijn plekje aan het zoeken. Ik realiseerde mij ook nog zoekende te zijn naar mijn eigen ik. De afgelopen 5 jaar wist ik niet goed in welke relatie ik paste. Terwijl ik mijn prins op het witte paard had werd ik verliefd op een vrouw. Dit hebben wij een plekje gegeven. In mijn…

View original post 139 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.