Happy

Ik zit de laatste weken zo lekker in mijn velletje, een velletje wat steeds zachter word en ook nog eens minder gesnoeid moet worden. Inmiddels is 1x per 1 1/2 week voldoende in plaats van twee keer per week!  Wel veel last van ingegroeide haren maar dat ligt een beetje aan mijzelf omdat ik ’s ochtends niet de tijd neem om mij in te smeren met PFB vanish.

Scheren van mijn gezicht blijft voorlopig nog wel een paar jaartjes, maar dan alleen voor de ontelbare witte haren. De zwarte exemplaren zijn bijna volledig uitgeroeid waardoor de baardschaduw bijna helemaal weg is. Wat dus weer scheelt met opmaken. Het is nu veel relaxter om mij na een lange werkdag even snel om te toveren. Een lijntje onder de ogen en wat lippenstift, tezamen met de pruik, is al binnenshuis acceptabel.

Daarnaast groeien mijn borsten best hard en als dat zo doorgaat hoeft daar misschien niet in te worden gesneden. Het gebruik van de testosteron blokkers is zichtbaar en heel goed voelbaar daar beneden. Ik weet alleen niet waar de toename van mijn gewicht aan te wijten is. Mogelijk omdat mijn vetverdeling aan het veranderen is.

Wat ik zelf zie (en voel😃) zijn mijn borsten en bovenbenen maar Saskia ziet meer.

 

Emotioneel ervaar ik best veel veranderingen. Veranderingen die tot nu toe enkel en alleen positief zijn. Er zijn er een paar die ik zelf niet kan plaatsen en voor mijn oude ik totaal onbekend zijn. Ze geven mij wel een warm en euforisch gevoel. Het is soms net of ik door een veld van bloemen fladder.
Ook voor Saskia is het wennen dat ik haar nu veel meer aandacht geef. Ik stuur haar dagelijks lieve berichtjes en emoticons. Ik mis haar dan ook echt! Ook voor het gezin zelf maak ik alle tijd en meestal is mij niets te veel. Langzaamaan krijgen de kinderen door dat ik veel te veel toegeef aan dingen waar ik vroeger geen puf voor had of er gewoon tegen was. Aan de andere kant zeg ik het ook makkelijker als dingen mij niet aanstaan. Dat geeft zoveel rust😌.

2 Comments on “Happy

 1. Hallo lieverd,

  Het is geweldig om te lezen dat het zo goed met je gaat, je zo lekker in je vel zit.
  Dat het lichaam ook steeds meer wordt wat het hoort te zijn,
  Geniet ervan samen met je geliefden.

  Je bent een voorbeeld voor me en ik hoop ooit ook zover te komen.

  Dikke kus, liefs Ingrid

 2. Wat een mooi bericht. Je maakt me jealous. ☺. Nog een paar weken en dan mag ik hopelijk ook beginnen.
  Gun je de euforie van “happy”
  Liefs.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: