Gezien worden

Vandaag ontving Saskia hoogst persoonlijk de “zilveren Anjer”. Uitgereikt door KTZA b.d. F.J. Marus, directeur van het veteraneninstituut en werd door mij opgespeld. (Dit onder het toeziend oog van de Checkpoint fotografe). 

  
Een militair geeft “Uit Dankbaarheid en Respect” aan die persoon die hem of haar de steun en toeverlaat was tijdens of na een uitzending. En in dit speciale geval, ook de steun en toeverlaat nu, voor mij en ons gezin. Een mooier gebaar kon Saskia niet krijgen voor haar tomeloze inzet. 

“Wij bezochten vandaag het veteraneninstituut om mijn veteranenpas uitgereikt te krijgen” Onze twee jongsten waren ook van de partij en Daniël kon gelukkig zeker 2 minuten stilzitten, voordat hij zijn luier uitdrukkelijk gebruikte waarvoor hij gemaakt was. Wij schaamden ons dood maar niemand gaf gelukkig één kik!

  
Het ontvangst was ontzettend hartelijk en wij werden verwelkomt met een lekker gebakje en verse koffie. Wat nog specialer was, was dat kolonel Marcus al 48 uur niet had geslapen. Vanuit een militaire missie op de Bovenwindse Eilanden was hij speciaal, in uniform, vanuit Schiphol, naar Doorn gereisd in plaats naar zijn warme bedje in het thuisfront. Wat een ontzettend warme man is dat zeg!! Ik had echt nimmer kunnen dromen dat ik van een hoge officier drie dikke kussen zou krijgen, wauw!!

  
Ik wilde dit zo snel mogelijk met jullie delen en zal dit bericht vast nog wel aanvullen. Ook de door de fotografe gemaakte foto’s. Het mooiste vandaag was wel dat Saskia “gezien” werd!!

6 Comments on “Gezien worden

  1. Zat zojuist je berichtje nog een keer te lezen, wat geweldig mooi allemaal. Sandra, de Kolonel om tranen in je ogen te krijgen. Chapeau!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: