Standaard

Mijn leven is nooit standaard geweest. Wel af en toe saai en burgerlijk zoals de meesten wel eens hebben meegemaakt maar ik kan nog steeds met een glimlach terugkijken op de afgelopen 53 jaar. Natuurlijk zitten daar ook perioden tussen die verre van leuk waren, die hebben bijgedragen aan de mens die ik nu ben. Gevormd door het leven stap ik samen met mijn gezin weer in een nieuw avontuur. Een avontuur waar niemand van kan voorspellen waar deze naar toe zal leiden. Tot nu toe lacht de wereld ons op dat vlak toe. Saskia en ik hadden nooit verwacht dat de positieve energie die door ons heen vloeid zoveel liefde en warmte teweeg zou brengen. Wij kunnen niets anders doen dan genieten van hetgeen waarmee wij worden overspoeld. 

Hoe ga je hier dan iets over schrijven? Ik zou aan de ene kant alles met jullie willen delen maar vind het zelf overdone als ik dagelijks mijn blog vol schrijf met al de leuke dingen die passeren. Denk ook niet dat iedereen zit te wachten op lichamelijke veranderingen die bij mij zo rap gaan dat ik het zelf niet eens kan bijhouden. Of mijn emoties, die mijn inziens, ook drastisch aan het veranderen zijn. En de intressante dingen die gepland staan, die ons weer een stapje verder brengen. En als klap op de vuurpijl de aanstaande uitrijking van Rianne haar veteranenpas! Waarbij ook een fotograaf/journalist van “Checkpoint” aanwezig zal zijn. 

Oeps, nog genoeg stof om over te schrijven dus. Ik zou ook wel willen weten waar de interesses van mijn lezers liggen aangaande mijn blog. Zijn het transgenders in de dop die snakken naar info? Is het de ervaren transvrouw die het reilen en zeilen van anderen leuk vind om te volgen of is het gewoon de mix van stukjes die ik zo af en toe uit mijn mouw schud?

7 Comments on “Standaard

 1. Lieve Rianne

  Het maakt mij niet zo veel uit wat voor een verhalen je schrijft. Ik vind het leuk om je te volgen en te lezen wat je allemaal mee maakt. Zelf ben ik (was)begint transgender maar mijn basis was nog niet stevig genoeg.Ben weer terug bij af hoop later nog eens een nieuwe kans te krijgen. Maar voor nu gaat mijn leven gewoon veder. In mijn hart weet ik dat ik een vrouw ben maar die kan er op dit moment niet uit. Voor jou ben ik heel blij en zie met plezier je nieuwe verhalen tegemoet.

  Veel liefs Chantal

  • Hoi Chantal,

   Wat fijn om te zien dat iemand mijn berichten ook echt leest, hihi. Zoals je weet ben ik ooit ook terug naar af gegaan. Ik heb daar geen spijt van want het heeft mij 4 prachtige kinderen gegeven.Er komt vast een tijd dat jouw vrouw zijn een plekje gaat krijgen. Ik zal blijven schrijven hoor!

   Liefs, Rianne

 2. Hoi Rianne, ik vind het interessant om te lezen wat je doormaakt bij je verandering van man naar vrouw. Ook vind ik het leuk om je te volgen, zodat je niet een totaal vreemde wordt. De meegemaakte verhalen die je schrijft worden ook leuk verwoordt dus is het ook leuk om te lezen.
  Ik blijf het dus graag volgen.
  Liefs Karla.

  • Hoi Karla, dank je wel voor je lieve bericht. Hihi, een “vreemde”word ik zo zeker niet. Al ben ik wel vreemd😃. Ontzettend leuk iets van jou te horen. Liefs en een dikke 💋

 3. Hallo Rianne, ja je weet denk ik nu wel waarom ik je lees. Ik vind het ten eerste prettig om te lezen.
  Je schrijft verslavend voor de lezende, althans mijn mening.
  Verder haal ik er info uit, en zie overeenkomsten dus dat steunt ook wel weer.

  Liefs Inge.

  • Fijn om te lezen dat je info uit kunt halen. We hebben, denk ik wel, allemaal overeenkomsten. De één wat minder als de ander en dat maakt het weer zo leuk en interessant. Dank je wel voor de complimenten!
   Liefs, Rianne.

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: