Foto stress


Morgenochtend sta ik op de stoep van onze plaatselijke fotograaf om mijn veelbegeerde pasfoto’s te laten maken. Felbegeerd, nou nee, ik ben werkelijk nog nooit normaal gekiekt op een pasfoto en nu moet ik een stapeltje laten maken. Ik maak mij al 24 uur zorgen over deze portrettering. Ik moet er toch een paar jaar toonbaar uitzien en niet te vergeten, herkenbaar blijven uitzien. Ik ga de komende tijd (jaren) best wel veranderen en ik wil bij de eerste de beste reis toch echt verder komen dan alleen de douane😃. Maar wat voor make-up, oorbellen en lippenstift? (Jeetje, die hormonen toch). Gelukkig hoef ik mij niet druk te maken over mijn kleding. 

Maar toch draaid het morgen om het felbegeerde rij- en identiteitsbewijs. Eindelijk! 

Maar hetgeen wat een tijdje behoorlijk lastig was word nu misschien een groot probleem waar ik nu pas bij stil sta. Als op en top vrouw kon ik bij een noodzakelijke identificatie mijn pruik nog af doen en zo. Ik kon mij, indien nodig, nog wel herkenbaar maken. Maar zoals ik eerder schreef ben ik op het werk noodgedwongen nog heel mannelijk. Tsja, hoe ga ik dat dan oplossen?  Roept u maar!……….

4 gedachtes over “Foto stress

   • Ik ben gevraagd vorig jaar of zo. Mijn partner en ik wilden wel maar onze zoon van 13 zag het niet zo zitten. Uiteindelijk blij dat we het niet hebben gedaan. Grote imact hoor, op tv.

    Like

    • Ons gezinnetje vond het wel oké maar mijn dochter had er wel moeite mee. Zij is heel lief en zie haar dagelijks maar zij vind confrontaties met derden moeilijk. Wij zijn daarom even niet gelinkt op Facebook.
     De impact op tv is groot omdat het een serie is en kijkers een band met je krijgen. Tijdens mijn eerste poging heb ik ook in de schijnwerpers gestaan en de roem duurde maar een paar dagen.

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.