Foto stress

Morgenochtend sta ik op de stoep van onze plaatselijke fotograaf om mijn veelbegeerde pasfoto’s te laten maken. Felbegeerd, nou nee, ik ben werkelijk nog nooit normaal gekiekt op een pasfoto en nu moet ik een stapeltje laten maken. Ik maak mij al 24 uur zorgen over deze portrettering. Ik moet er toch een paar jaar toonbaar uitzien en niet te vergeten, herkenbaar blijven uitzien. Ik ga de komende tijd (jaren) best wel veranderen en ik wil bij de eerste de beste reis toch echt verder komen dan alleen de douane😃. Maar wat voor make-up, oorbellen en lippenstift? (Jeetje, die hormonen toch). Gelukkig hoef ik mij niet druk te maken over mijn kleding. 

Maar toch draaid het morgen om het felbegeerde rij- en identiteitsbewijs. Eindelijk! 

Maar hetgeen wat een tijdje behoorlijk lastig was word nu misschien een groot probleem waar ik nu pas bij stil sta. Als op en top vrouw kon ik bij een noodzakelijke identificatie mijn pruik nog af doen en zo. Ik kon mij, indien nodig, nog wel herkenbaar maken. Maar zoals ik eerder schreef ben ik op het werk noodgedwongen nog heel mannelijk. Tsja, hoe ga ik dat dan oplossen?  Roept u maar!……….

Beautyweken
Advertenties

4 gedachtes over “Foto stress

  • Dat was mij wel gevraagd maar zij willen nu een derde reeks gaan maken met transgender ouders. Kijk nu toevallig naar hij is een zij en daar pas ik toch echt niet tussen.

   • Ik ben gevraagd vorig jaar of zo. Mijn partner en ik wilden wel maar onze zoon van 13 zag het niet zo zitten. Uiteindelijk blij dat we het niet hebben gedaan. Grote imact hoor, op tv.

    • Ons gezinnetje vond het wel oké maar mijn dochter had er wel moeite mee. Zij is heel lief en zie haar dagelijks maar zij vind confrontaties met derden moeilijk. Wij zijn daarom even niet gelinkt op Facebook.
     De impact op tv is groot omdat het een serie is en kijkers een band met je krijgen. Tijdens mijn eerste poging heb ik ook in de schijnwerpers gestaan en de roem duurde maar een paar dagen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.