Dream or Donate

Zoals jullie weten gaat alles op rolletjes en is het leven best spannend. Het gaat alleen allemaal zo snel dat er dingen op ons pad komen waar wij niet bij stil hebben gestaan. Zoals de noodzaak om mij als vrouw te presenteren op het werk. In eerste instantie dacht ik dat het wel mee zou vallen maar dat blijkt nu minder fijn te zijn. Zo ga ik nu de deur uit met een kaal hoofd en in mijn bouwvakkersoutfit. Tja, op het werk nodigd dit voor de klant, de leveranciers en mijn collega’s niet uit om mij op een vrouwelijke manier aan te spreken. Daar naast kom ik ook zo thuis en dat vinden mijn kinderen uiterst verwarrend.

De laatste maanden hebben wij ons uitvoerig laten informeren en het nodige live onderzocht. Het blijkt gewoon niet mogelijk om een goedkope pruik te dragen op mijn werk. Deze zou veel te snel beschadigen en zijn ook niet bestand tegen het werk wat ik doe. We zijn uiteindelijk uitgekomen op een haarstuk waarvoor ik mijn eigen, nog aanwezige strook haar, moet laten groeien. Dit haarstuk word gefixeerd aan mijn bestaande haar en ook op mijn hoofdhuid geplakt. Hiermee kan ik mij wel vrouwelijk vertonen op het werk en beter nog, deze oplossing kan wel tegen een stootje en hoeft maar om de 6 weken een stukje onderhoud nodig.

Maar zoals ik al zei, hier hebben wij geen rekening gehouden en word het moeilijk om dit uit het gezinsbudget te trekken, eigenlijk helemaal niet. Wij hebben er lang over nagedacht maar durfden het vandaag toch aan om een soort fonds op te richten. De link hiervoor is: pruik / haarstuk

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: