Lasergame

Ik keek er echt naar uit, de gezichtsontharing d.m.v. Een laser. Ongeveer 6 weken geleden is er een proefstukje onder mijn kin gedaan en dat viel mij heel erg mee. En vanavond was het voor het eggie. Nu wist ik werkelijk niet wat er ging gebeuren danwel welk stukje gelaat behandeld ging worden. Als ik mocht kiezen werden het de lippen en de kin, want daar is de baardschaduw bij mij het donkerst. Nou had ik gelezen dat deze twee delen het meest pijnlijk zijn waarbij de bovenlip een ware hel moest zijn. 

Ik had wel cold-turkey gewild maar had uit voorzorg toch maar een pijnstillertje ingenomen😃 (600 Mg ibuprofen). ‘We gaan gelijk maar alles doen’. Hu, alles? Ze ging maar gelijk mijn hele gezicht en nek doen en over 4 weekjes een kleiner beurtje. Nou weet ik niet of het door de ibuprofen kwam maar ik vond de pijngrens op mijn lip nog acceptabel. Het was zeker geen pretje maar een haar uit je lip trekken doet meer zeer. 

Dat hebben we weer goed doorstaan. Hopelijk heb ik aan 5 cessies voorlopig genoeg maar ik ben bang dat het met de grote aantallen grijze/witte haren heel erg tegen gaat vallen. En die moeten haartje voor haartje. 😅😅

2 Comments on “Lasergame

  1. Ja Rianne, wie mooi wil zijn moet pijnlijden, maar dat hebben we graag voor over toch? Je wordt vast heel mooi en…. weg met dat nare scheerapparaat.

  2. Ja Rianne, dit herinnerd mij weer aan mijn laatste en volgende lasersessie.
    Die bovenlip, en dan blijkt de make-up toch niet zo waterproof.
    Binnenkort mag ik weer.
    Maar ja, net wat Janske schrijft “Wie wil zijn moet pijn lijden”

    🙂 Inge

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: