Aftellen


Het zijn nog maar een paar uurtjes, spannend. Ook ons zoontje kijkt er naar uit. Niet vanwege het gebeuren maar omdat wij met de trein gaan. En we gaan extra overstappen omdat hij zo graag in een dubbeldekker wil zitten. We hebben het samen besproken en gaan voor 4 of 5.

Het zijn hectische dagen geweest. Vooral het verlies van mijn neef heeft er aardig ingehakt. Ben wel heel erg blij dat ik nog een woordje heb kunnen zeggen. Daarnaast zijn de medische onderzoeken afgerond en ben ik kerngezond verklaard😃. Ja, ik ben inmiddels met de hormonen gestart.

Daarnaast zorgt het aanhoudelijk mooie weer er voor dat er lange dagen worden gewekt. Ik ben dan ook savonds gekreukeld en heb daardoor ook weinig inspiratie.

Beter laat dan nooit zeggen ze, maar ik las dat ik gelijk ook iets aan mijn lelijke handtekening kon doen. Dus lagen  er een paar a-4tjes naast mijn toetsenbord om uit te proberen en te oefenen. Mijn allereerste inspiratie bleek de juiste te zijn.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.