Aftellen

Het zijn nog maar een paar uurtjes, spannend. Ook ons zoontje kijkt er naar uit. Niet vanwege het gebeuren maar omdat wij met de trein gaan. En we gaan extra overstappen omdat hij zo graag in een dubbeldekker wil zitten. We hebben het samen besproken en gaan voor 4 of 5.

Het zijn hectische dagen geweest. Vooral het verlies van mijn neef heeft er aardig ingehakt. Ben wel heel erg blij dat ik nog een woordje heb kunnen zeggen. Daarnaast zijn de medische onderzoeken afgerond en ben ik kerngezond verklaard😃. Ja, ik ben inmiddels met de hormonen gestart.

Daarnaast zorgt het aanhoudelijk mooie weer er voor dat er lange dagen worden gewekt. Ik ben dan ook savonds gekreukeld en heb daardoor ook weinig inspiratie.

Beter laat dan nooit zeggen ze, maar ik las dat ik gelijk ook iets aan mijn lelijke handtekening kon doen. Dus lagen  er een paar a-4tjes naast mijn toetsenbord om uit te proberen en te oefenen. Mijn allereerste inspiratie bleek de juiste te zijn.

 

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: