Haarspray 

Toen ik nog mijn eigen bos met lang haar had kon ik er lang mee tutten en verzorgde het tot op de puntjes. Een van de dingen die ik zeker niet aan mijn haar toevoegde was haarspray. (Dat denk ik althans want ik kan het mij niet herinneren). En nu zeker niet meer want een pruik vind een gewone lak niet leuk. Een verbaasdere blik kon ik van de week niet krijgen toen ik vroeg om haarspray aan mijn vrouw en schoonmoeder, die in de startblokken stonden om boodschappen te doen.

Even daarvoor hadden wij het over de surprise die ons zoontje voor het Sinterklaas op school moest maken. Het is voor hem de eerste keer en hij wist niet wat ermee bedoelt werd. Dat snap ik wel want hij geloofd nog steeds heilig in de Goede Sint. Dan ga je zelf toch geen cadeautjes geven!

 Voor ons, mij in het bijzonder, brak wéér de tijd aan om het creatieve brein aan te spreken. Ik had tenslotte aan al die andere surprises voor zoon- en dochterlief ook een klein beetje mee geholpen. (Of was het helemaal gemaakt 🙂 ). Ons zoontje had een briefje van de gelukkige meegekregen waarop een paar persoonlijke krabbels op stonden. Wat hij graag wilde hebben en wat zijn lievelings eten was. Sla en peen! Geen patat, kip, hamburger, nee, peen en sla. Na veel brainstormen lukte het mij daar iets voor te verzinnen. Daarom vroeg ik dus naar haarspray en later naar crêpepapier.

Na het uren knippen van sla blaadjes door mijn zoontje en vrouw was het aan mij er iets van te maken. Het hele huis en ik staan nu stijf van de haarlak maar het is gelukt. Heb ik mij toch nog een keer mogen bespuiten met dit vrouwelijke goedje. 😃

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: