Tijd

Jaren geleden werd mijn meisjesnaam gekozen door de kinderen uit mijn eerste huwelijk. Ik vind het enigszins wel jammer dat er nu weinig te kiezen viel. Ja, misschien mijn tweede en derde naam, al hoewel die al bijna zijn vergeven aan mijn dochter en vrouw :). Ik overweeg zelfs nog een vernoeming naar mijn zoon!

“Kies een stem uit die jij mooi bij jou vind passen”. Hè, verstond ik dat nu goed? Het was een vraag die de logopediste vandaag aan mij stelde. Zo kan zij bepalen tot hoever mijn gewenste doel haalbaar is. Ook moet ik even langs een KNO arts om de conditie van mijn stembanden te meten. Ik ben echt benieuwd naar mijn toekomstige stem. En er valt misschien toch nog iets te kiezen voor mijn kinderen 😃

Vandaag werd mijn zoon 16 en dat hebben wij gevierd in een pizzeria, Bella Torino in Zoetermeer. Dit kreeg hij cadeau van zijn oma. Het was onwijs gezellig en de vriend van onze dochter kon ternauwernood ook aanwezig zijn. (Tsja, je kunt nu eenmaal niet zomaar eerder weg gaan op de kennismakingsavond van je nieuwe baan). Voor mij was het ook tijd om een van mij twee dierbaarste bezittingen weg te geven. Ik kocht ooit een horloge in Libanon en later een militair exemplaar gemaakt door Smith & Wesson.

 Al van kleins af aan vond mijn zoon het prachtig om ze alle twee uitvoerig te bewonderen en ik heb altijd beloofd dat hij er zo ie zo één zou krijgen als hij de draagwaardelijke leeftijd zou bereiken. En ik er zeker van was dat hij er zuinig mee zou omspringen.  Vandaag kreeg hij de Smith & Wesson. Wat is hij hier blij mee! Ik weet al dat het andere horloge binnen een paar jaar in zijn bezit zal zijn 😉 en hij geen excuus meer heeft om te laat te zijn.

En voor mij is het ook de hoogste tijd om afscheid te nemen van alles wat ooit aan een andere ik toebehoorde. Vandaag was het mooi om mijn zoon te zien stralen en heel apart om bij Bella Torino een roos te krijgen. Een roos die al jááááren lang aan iedere vrouwelijke klant persoonlijk word uitgereikt. Stiekem een persoonlijk feestje!

Vergeet niet om het bericht te waarderen of te liken, dat stel ik heel erg op prijs!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: