Shoppen!!


Gistermiddag zijn wij lekker gaan uitwaaien in het centrum van Pijnacker. Als eerste bezochten wij de prachtige Wolwinkel (Pera & Pasha) van één van mijn klanten. (Deze winkel heb ik enige maanden geleden uitgebouwd). 

Saskia had de winkel nog niet gezien en kent de eigenaren niet, en zij Rianne niet. Het werd dus hoog tijd om de twee dames aan de twee heren voor te stellen. Nee, geen uitwissel project hoor want wij passen alle vier in een ander hokje. Het zijn twee geweldige jongens die hun zaakjes heel goed voor elkaar hebben. De verkoop van hun wol is over de top en hun net uitgebrachte boek gaat als een warm broodje. Voor de hobbyist die ook nog eens (klein) kinderen heeft een geschenk uit de hemel of zomaar een cadeau voor de feestdagen.

Het enigste wat nog in hun mooie leventje ontbreekt is een kindje! Dus dames die hun aan die wens kunnen helpen, jullie zijn van harte welkom!! Alleen het boekje zegt al genoeg hoe warm, lief en teder zij zijn.

 

 

 

Bij de oliebollenkraam hebben we voor de kids nog wat oliebollen gescoord en gingen daarna na een 2e hands winkeltje. Een geweldig leuk zaakje waar ik het al eerder over heb gehad. Zij verkopen hoofdzakelijk 2e hands dameskleding voor een hele nette prijs en je word er meer dan hartelijk ontvangen. Je kunt er je uitgezochte kleding rustig passen en zij geven desgevraagd advies. Ik scoorde er vandaag een leuk rokje van Sissy-Boy (foei, ik hoor wat je denkt 😃), een chique jurkje en last but not least een leuke schoudertas. €15,00 lichter stond ik weer buiten. Het rokje hield ik maar gelijk aan want die ik droeg had alleen een normale lengte als deze tot onder mijn BH was opgetrokken.

Je vind het winkeltje in de passage van het emmapark. Naast Pera & Pascha. 

2 gedachtes over “Shoppen!!

 1. Weer een leuk bericht. Bij COC-Leiden weten ze veel over co-ouderschap voor mannen zaterdag 7 november bij RTL4 19:30 uur nieuws kan je ook een bericht over zien. Ik dacht van COC Amsterdam.
  En verder…. fototje van je nieuwe aankopen??
  Fijne zondag!

  Like

  • Hoi Janske, dank je wel voor de tip! Ik zal het doorgeven. Foto van mijn aankopen? Het rokje zul je wel vaak op de foto gaan zien want ik krijg hem niet uit, de rits blijft hangen! 🙂 Ik moest er vannacht in slapen :(.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.